Judyt Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 prześlij faksem aby wstawić naciśnij enter być może otwierają świat w schludnym ubraniu pozostają w pamięci nie zapominają nasączasz myśli choć nie wiesz 23.03.07r.
Mr.Suicide Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 komputery otwierają świat? dobre,bo nieprzegadane. pomyślałbym jeszcze nad pointą.tak czy inaczej czuję jakiś niedosyt. pozdrawiam.
bajka-bajka Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 no i poczekam.....na przedluzenie hihi...........pozdrawiam ;)
Judyt Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Raczej ludzie za nimi buszujący:) Dzięki za zaglądnięcie, a ten niedostyt dobry znak, pozdr.ciepło
Judyt Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :-) :)
Judyt Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przedłużenie powiadasz bajko? czekajcie........................... pozdr.ciepło
adam sosna Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 ale zaraz po naciśnięciu Enter klawiaturę należy wyrzucić (i kupić nową - producent klawiatur) :)
Judyt Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) a tak zostało napisane w instrukcji obsługi? ps. nie mam, pozdr. ciepło
Piotr_Jasiński Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Mam głupie skojarzenie - kolejny akwizytor. Ale bez pierwszej strofy. Pozdrawiam
Krzysztof Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 druga strofa jest dobra, i pasowałaby do bardziej rozbudowanego wiersza :) pierwsza wybija się z całości, choć oczywiście daje znać, że chodzi o komputery, telekomunikacje itd. - jest mało liryczna, raczej wogóle nie jest ;)) a trzecia mi się urywa, czuję niedosyt :) a także te czasowniki ..ją, aż trzy razy mówisz co robią, trochę za gęsto może coś w rodzaju - "myśl się nasącza" i już jest inaczej i może niech peel mówi w pierwszej osobie, bardziej przyjazny byłby wiersz, a to właśnie trochę odpycha tym, że dla mnie twierdzi czy wiem, czy nie wiem, tak naprawdę ja wiem lepiej to ;) w pierszej osobie pozwoli przyjąć myśl jako swoją ogólnie: pomysł jest, jakieś małe perły już są, zachęcam do pracy ;) o tak się sobie czepiam warsztat do tego sprzyja chociaż to tylko moje wyczucia ;) pozdrawiam
Judyt Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) akwizytor i słuszne Piotrze, bo jakże czasem odczytywać takich co są gdy ich nie ma;) Pozdr. ciepło i dziękuję
Judyt Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale mnie ucieszyłeś jakże długą swoją wypowiedzią Krzysztofie:) a teraz odp:): pracuję ano tak i zacznę od tyłu: perłę należy szlifować, potem trzeciej osoby nie zmienię niestety,ze względu, że nie napisałam o innych a nie o jednym człowieku, o nasączeniu myśli- pomyślę, a czy pierwsza musi łączyć się z pozostałymi dwoma? hm czy to wymóg? a w pierwszej rzeczywiście jest element Dziękuję Ci serdecznie, że tak pięknie mi ukazałeś moje błędy, pozdrawiam ciepło
Krzysztof Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale mnie ucieszyłeś jakże długą swoją wypowiedzią Krzysztofie:) a teraz odp:): pracuję ano tak i zacznę od tyłu: perłę należy szlifować, potem trzeciej osoby nie zmienię niestety,ze względu, że nie napisałam o innych a nie o jednym człowieku, o nasączeniu myśli- pomyślę, a czy pierwsza musi łączyć się z pozostałymi dwoma? hm czy to wymóg? a w pierwszej rzeczywiście jest element Dziękuję Ci serdecznie, że tak pięknie mi ukazałeś moje błędy, pozdrawiam ciepło nie powiem, że to są dokładnie błędy, nie znam się na błędach i na tym jak musi być w prawdziwej poezji ;), więc mówię tak jak to odczuwam :) Rozumiem, że napisałaś to o innych, jednak kiedy to inni o tym czytają, też myślą o innych, nikt nie chce myśleć o tym, że i my z tym jesteśmy powiązani. Wypowiedź w trzeciej osobie zmusza do czucia się winnym w jakimś stopniu, a w piersze osobiście czuję, jak pobudza do refleksji nad tą sytuacją, i być może do robienia jakichś wniosków, więc wątek staje się nie tylko rzeczywisty, ale w pewnym stopniu prowadzące ku bardziej świadomemu życiu :). nie wymagam żadnych łączeń przez siłę, poprostu lubię jak wszystko jest powiązanym - jak w życiu ;) ot tak pozdrawiam ;)
egzegeta Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judytko tym stwierdzeniem dałaś sporo do myślenia bo właśnie pereł się NIE SZLIFUJE ;) więc albo Twój wiersz jest perłą i nie wymaga szlifowania, albo jeśli chcesz go szlifować - to daleko mu do perły :))) narazie o wierszu nic nie napiszę, wzorem poprzedników poczekam :) i pozdrawiam
Judyt Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judytko tym stwierdzeniem dałaś sporo do myślenia bo właśnie perły się NIE SZLIFUJE ;) więc albo Twój wiersz jest perłą i nie wymaga szlifowania, albo jeśli chcesz go szlifować - to daleko mu do perły :))) narazie o wierszu nic nie napiszę, wzorem poprzedników poczekam :) i pozdrawiam ups zatem wpadłam jak śliwka w kompot;) nie da się ukryć, że pereł nie noszę, ps. poprzednicy jednak pisali, za co dziękujjję:) jeszcze raz i zmieniam, proszę o opinię, bo cóż pocznę, kiedy w pierwszej mogę jeszcze zamienić na 1 os. a w kolejnych już nie, bo jakże to będąPrzemykający pozdrawiam
Judyt Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 "nie powiem, że to są dokładnie błędy, nie znam się na błędach i na tym jak musi być w prawdziwej poezji ;), więc mówię tak jak to odczuwam :) Rozumiem, że napisałaś to o innych, jednak kiedy to inni o tym czytają, też myślą o innych, nikt nie chce myśleć o tym, że i my z tym jesteśmy powiązani. Wypowiedź w trzeciej osobie zmusza do czucia się winnym w jakimś stopniu, a w piersze osobiście czuję, jak pobudza do refleksji nad tą sytuacją, i być może do robienia jakichś wniosków, więc wątek staje się nie tylko rzeczywisty, ale w pewnym stopniu prowadzące ku bardziej świadomemu życiu :). nie wymagam żadnych łączeń przez siłę, poprostu lubię jak wszystko jest powiązanym - jak w życiu ;) ot tak pozdrawiam ;) " odp: i cieszę się z Twoich odczuć Krzysztofioe każde cenne, a błąd jest błędem;), a czy czujecie się winni? Pytanie do odwiedzających(...) Nie zdawałam sobie sprawy,że to może wywołać bum;),ale to prawda jeśli zaprowadzi do refleksji to ucieszę się. Poza tym jak to po zmianie pierwszej części się widzi? Czy 1 z 3 cią nie może się splatać a środkowa pozostać? Nie wszystko przecież jest zawsze takie płynne, pozdr. ciepło, oczekuję równieżchoć enter ;)
Rekomendowane odpowiedzi