kyo Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 automatyczne schody, a pokład zalewa rzeka nieproszonych informacji; bity spieszą z przekazem – dzwony oznajmiają, już czas. po mentolowych wróciłem do lightów: palę trzy na godzinę, śpię blisko siedem, więc zacząłem prowadzić księgę przychodów i rozchodów. na koniec roku zlustruje mnie biurokrata, wymamrocze pod nosem – przynajmniej czyste sumienie? spójrz, spacerują po wałach, przejeżdża pusty szynobus. świecą jaskrawe pola rzepaku, łzawią oczy. dopala się maj.
pathe Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 więc zacząłem prowadzić księgę przychodów i rozchodów. na koniec roku zlustruje mnie biurokrata, wymamrocze pod nosem – przynajmniej czyste sumienie? ten frg zdecydowanie nie.nudna już ta lustracja wciąż w tym samym wydaniu. końcówka podoba się najbardziej.początek ujdzie.
kyo Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kiedyś mi pan zarzucał brak konstruktywnych wpisów pod pana textami, a tu proszę, jaki koment-erudyta;) pozdry
kyo Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki;) pozdry ps. aha, chyba pani nie zrozumiala fragmentu z biurokratą:P
zak stanisława Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 dopala się maj, bardzo ładne! a tak apropo, styl przypomina mi ....byłego premiera.....
kyo Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak wiem, już wszyscy wiedzą, po co się kryć hehehehe;) pozdry
kyo Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak wyszło jołanno. good:) pozdry&cmoki
Rekomendowane odpowiedzi