Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

poszukiwany, poszukiwana

Rekomendowane odpowiedzi

cześć

Znalazłem się na tym forum trochę z nietypową sprawą, a może z typową... sami ocenicie.
Do rzeczy. Sześć miesięcy temu reaktywowała się moja stara kapela. Reaktywowała się po dziewięciu latach pauzy. Wszyscy teraz dobiliśmy lub za chwilę dobijemy do trzydziestki więc stare z nas d... Tworzenie muzyki jest piękne i nawet dobrze nam wychodzi ale niestety żaden z nas nie ma talentu do pisania librett do naszych utworów. Wpadliśmy ostatnio na pomysł grania do poezji. I tu moja propozycja: Jeśli znalazłaby się na tym forum osoba pragnąca podjąć z nami współpracę i pisać dla nas teksty - zapraszamy.
Dodam jeszcze że pochodzimy z okolic Piły nazywamy się Lewa Strona www.lewastrona.info i gramy muzykę z pogranicza punku, reggae a nawet jazzu. Jesteśmy raczej buntownikami niż melancholijnymi fanatykami kochania :) i z przyjemnością wykorzystamy umiejętnie ubrany w słowa wszelkiego rodzaju bunt przeciwko niegodziwościom codzienności zwykłych ludzi.

"Jest tyle spraw na tym świecie by o nich napisać piosenkę" K.Staszewski

dzięki wszystkim z góry
pozdrawiam
BF

Najmocniej przepraszam w takim razie wszystkich tych którzy mogą poczuć się urażeni moją propozycją. Jeśli jednak kogoś interesowałoby pisanie piosenek oprócz wierszy proszę o anonimową wiadomość na maila [email protected]

jeszcze raz przepraszam wszystkich ugodzonych moim brakiem wyczucia :)

pozdrawiam

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Głównie gramy REGGAE DUB ale momentami potrafimy mocniej szarpnąć, czasami z domieszką jazzu czasami psychodelii.

W tej chwili nie dysponujemy jeszcze żądnymi nagraniami studyjnymi ale poniżej dostępne są nasze nagrania z prób:
www.lewastrona.info/ls.mp3 www.lewastrona.info/norwegia.mp3

Jakość nagrań nie jest może rewelacyjna ale coś tam słychać...

a ja z przyjemnością je przejrzę... jeśli pozwolisz.

Dzięki i pozdrawiam
BF

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Głównie gramy REGGAE DUB ale momentami potrafimy mocniej szarpnąć, czasami z domieszką jazzu czasami psychodelii.

W tej chwili nie dysponujemy jeszcze żądnymi nagraniami studyjnymi ale poniżej dostępne są nasze nagrania z prób:
www.lewastrona.info/ls.mp3 www.lewastrona.info/norwegia.mp3

Jakość nagrań nie jest może rewelacyjna ale coś tam słychać...

a ja z przyjemnością je przejrzę... jeśli pozwolisz.

Dzięki i pozdrawiam
BF

Poszły na maila, ale przestrzegam, to lata 90 :)