Marlett Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jimmy! Bohater sam potrafi się unieszczęśliwić:)) Dzięki wielkie:) Radości życzę!
Beenie M Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 A ja mam odmienne zdanie w kwestii użytych czasów w wierszu. To że mogą być mieszane, ok, ale musi być konsekwencja, jeżeli chodzi o całość. Pajacyk żyje, skoro samotność dokucza w drugiej, a w ostatniej modli się – w pierwszej też trzeba poprawić czas na teraźniejszy. Myślę, że tak będzie poprawnie: niegrzeczny mały pajacykmieszka na strychu w pudełku marzył by zostać chłopakiem wciąż jest drewnianą kukiełką Bajecznie pozdrawiam :)))
Marlett Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Michał! Poprawiłam na ''mieszkał'' ..ale nie mam pewności czy dobrze zrobiłam. Ktoś pomoże? Dzięki wielkie. Życzę słońca.
adam sosna Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 jest "by nie lądować na śmieciach" bym by nie wylądować na śmieciach i "Jest tak, jak się państwu zdaje" mnie się zdaje, że to kukiełka z pudełka Anastazji Romanowej a Anastazja nie uciekła przed czekistami
Jacek_Suchowicz Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 ładny a ja dodam: kto dziś się bawi kukiełką idzie na spacer z lalkami z misiem w przyjaźni jest wielkiej i bitwy ma z żołnierzami lub po dywanie w pokoju pędzi koleką lub busem w pluszaku łezkę ukoi by w świat wyobraźni uciec dzisiaj rodzice kochani gdy dzieciak wam głowę zawraca włączacie gierkę wideo i macie z głowy dzieciaka pozdrawiam Jacek
Marlett Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Beenie M! Z nieba mi spadłaś. Tego właśnie potrzeba wierszowi. Tyle razy patrzyłam i nie dostrzegłam. Bardzo ,bardzo dziękuję:) Radości życzę:))
Marlett Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sosno! Nastas sama lubiła psocić ,hmmm.. Jeśli nie pomogła pajacykowi...widać miała powody. ''Jest tak ,jak się państwu zdaje'' Dardzo dziękuję za nową interpretacje.. Radości nieograniczonej życzę :)
Ewa_Kos Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Czytałam o tym pajacyku i wtedy też bardzo mi się podobało i podczymuję tamto zdanie:))) Pozdrawiam serdecznie:)))
pathe Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 -samotność jak zgaga -i dlaczego niegrzeczny? może być to wierszydło:)ale takie wiesz, nie padam na kolana
Marlett Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacku! Inny świat..ale czy lepszy. Sami oceńmy. Dziękuję za wiersz i poświęcony czas. Życzę słoneczka:))
Marlett Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tera! jesli tak chcesz.. oki! PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewuś! Bardzo dziękuję za miłe słowa. Potrzebne bardzo:))) Radości życzę.
Marlett Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pathe! i dobrze ,że nie padasz... wtedy też bym padła... Dziękuję ,że jesteś. Miłego dnia!
zak stanisława Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Marlett ,spiewnie, i z nauką dla każdego niegrzecznego dzieciaka ( do pudełka niegrzeczne dzieci i dorosłych do pudła!!!) cmokes
Marlett Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu! Nie chciałam aż tak drastycznie:)) Ale w życiu różnie bywa. Dziękuję i z serca pozdrawiaM.
adam sosna Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 dawno oglądałem fabularnego, animowanego Pinokia to był hororr!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wymóg dziecięcej wyobraźni? może raczej zamach? skojarzenie - "Wszystko na sprzedaż" tylko brutalniej od tego trzeba się uwolnić
Marlett Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może bajkami należy leczyć bajki.
Rekomendowane odpowiedzi