bajka
-
Ostatnio w Warsztacie
-
hollow man 2 342
Bardzo Ci dziękuję za podzielenie się interpretacjami i poświęcony czas.
Ciekawe wątki uruchomiło Twoje czytanie. Jeśli tak, to znaczy, że wiersz osiągnął swój cel. Pozdrawiam z wdzięcznością.1
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez wiedźma · Opublikowano
@Charismafilos wiersz nie jest o tym:)) .Zaskakujące skojarzenie ;) Dziękuję @Marek.zak1Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Dziękuję, nie znałam tego. Sprawdziłam i rozumiem aluzję . Spokojnej nocki;)) @Mel666 Bardzo trafne odczytanie. Serdecznie dziękuję. Uściski.Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
-
Przez Mel666 · Opublikowano
@wiedźma nie wiem czy się nie mylę, ale dla mnie jest to wiersz o przemocy. Psychicznej, fizycznej....ale ukrytej. Tak o nim mysle po pierwszym czytaniu. Jest świetny! -
Przez Poet Ka · Opublikowano
?trwałość pamięci* upłynnij wymowę cz chupa chups w kwiatek czy chmurkę od lat podnosi poziom serotoniny staś dla nel zdobyłby chupsa zamiast chininy logo zbyt późno powstało avida słodycz salvadora dolar galowe logo którego nie czupiają się zegary co zostało osiemdziesiąt dziewięć przełom zabrał malarza cukierek poszedł do kosza papierek pozostał w dłoni * Nawiązanie do tytułu jednego z obrazów S.Dalego. -
Przez Mel666 · Opublikowano
@Poet Ka i dziękuję za wszystkie lajki i komentarze. Wiele dla mnie znacza -
Przez Charismafilos · Opublikowano
@aniat. tańczenie i zatracanie się w deszczu serdecznie polecamZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
piękne doznanie, ale najlepiej w jakiś nieulubionych butach
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne