Piotr_Płoszaj Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 ostatnie tchnienie zakrwawiona żyletka nie przetnie ciszy
HAYQ Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Jak dla mnie - doskonałe, a zwłaszcza wieloznaczność puenty. Pozdrawiam.
tygrys_pietrek Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 makabryczne ale dobre. jest jakas historia. pietrek
Piotr_Płoszaj Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Och takie słowa od tak wspaniałych miłośników i specjalistów haiku bardzo mnie cieszą :) Pozdrowionka
Ann N.N. Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Metafora z przecinaniem ciszy mnie jakość razi, możliwe, że to dlatego, że temat taki smutny... Pozdrawiam
Waldemar Talar Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ostatnie tchnienie zakrwawiona żyletka niechęć do życia
tygrys_pietrek Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. komukolwiek dziekujesz nie dziekuj za to co wziales sam. pietrek
Piotr_Płoszaj Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Ann N.N- oj bardzo smutny dlatego aby cię pocieszyć ślę bezrażącego buziaka :D, dzięki za zajrzenie. Waldemar T.- Znakomita wersja no i... też dołująca... Pozdrowionka. Tygrys-Pietrek- Oj ciężko będzie mi to przyjąć do świadomości, taką mam niewdzięczną naturę, ale postaram się;) Pozdrowionka
Rekomendowane odpowiedzi