Piotr_Jasiński Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zmienione :) Faktycznie lepsze :) Dzięki i również pozdrawiam
adam sosna Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 no to się cieszę, że nie muszę w warsztacie grzebać bardzo foto I mi się podoba + +
Piotr_Jasiński Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Adamie. Powoli wygrzebuję z albumów takie smaczki. Może wyjdzie z tego jakaś seria :) Pozdrawiam
IN Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 prześliczne pacholęta a klimat... czuć jak halny wieje od morza;) pamiętam z W, podoba mi się koncepcja fotoplastykonu hej, Piotrusiu Panie :)))
Piotr_Jasiński Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki IN. Może wykonanie nie jest najwyższych lotów ale chodziło mi raczej o utrwalenie moich wspomnień. Jeśli się uda to na wesoło. :) Pozdrawiam serdecznie
Messalin_Nagietka Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 kołobrzeg dobrze pamiętam że kiedyś musiał gdzieł koło gór być od biedy dowód ciupaga i kapelusz i myśli tej mi nie rusz, hihihihi z ukłonikiem i pozdróką MN ps. ekstra pomysł, hihihihi
Beenie M Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 sympatycznie ocalasz od zapomnienia, fajna seria się szykuje, czekam na następne (już mignęły mi w warsztacie); uroczy chłopaczek z Ciebie, Pietrze ;))) pozdrawiam serdecznie
Piotr_Jasiński Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kołobrzeg jak sama nazwa wskazuje gdzieś koło leży nie zaskakuje lecz koło morza czy górskich szczytów co mi tam - radość mam z zachwytów :) Pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z serii na razie trzy. Do następnych muszę wybrać zdjęcia. Mówisz uroczy, aż się rumienię :)))))) Pozdrawiam również
Niewierny Tomasz Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Ładny ten obrazek (wiersz), choć te ciupagi w Kołobrzegu skąd on tam się wzięły;) Myślę, że będzie więcej "foto" z tej serii, więc czekam. A no i fajne jest to, że piszesz w czasie teraźniejszym tak jakby to się działo, a później ta puenta spada jak "coś tam" z nieba i to mi się właśnie podoba;). Pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pamętam, że jak byłem mały to na wczasach w Kołobrzegu byłem, a nie pamiętam nic z gór. Dopiero później byłem w Rabce, i mniej więcej od początku lat 80 co roku w Zakopanem. Tylko, że to za późno. A ten Kołobrzeg nadaje troszkę humoru :)) A może to faktycznie Rabka???? Na razie jest trzy (pozostałe w Warsztacie). Dzięki serdeczne i pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zmienione :) Faktycznie lepsze :) Dzięki i również pozdrawiam a to fajnie, bo nie sądziłam, że w sepii lepiej;) pozdrawiam ciepło
Piotr_Jasiński Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zmienione :) Faktycznie lepsze :) Dzięki i również pozdrawiam a to fajnie, bo nie sądziłam, że w sepii lepiej;) pozdrawiam ciepło Niestety kolorowiej nie będzie. Nie umiem retuszować :)))
Rekomendowane odpowiedzi