ula Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 gdyby było mnie więcej częściej padałby deszcz ludzie chodziliby slalonowo by nie wdepnąć w nieszczęścia i omijając słone kałuże cieszyli się z suchych butów w szare smutne dni ubierałabym się pochmurnie i będąc szarą jak nikt kapała gdzieś w kącie
zak stanisława Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 dobrze że jesteś jedna, parasol na lewą stronę zbierałby słoność, a za nim konałby słoń,w ce! słonecznie,ES
HAYQ Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 każdemu coś mży się każdemu inaczej na mrzonkach dziś (s)marzę i przypalam raczej ;) to dla rozweselenia w szare smutne dni, a wiersz bardzomisię podoba, pozdrawiam.
ula Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 rozweseliło, HAYQ a może mrożonkach? dzkiękuję panie Antoni serdeczne za zajrzenie pozdrawiam Stasiu, ukłonik dobrze że jestem jedna oj dobrze...
ula Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm... a ja nie;)
Rekomendowane odpowiedzi