Piotr Zaborski Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 W tej oczu zielonej powodzi Spienionej jasnymi promieniami Czuję, że samotność nagle uchodzi Oddalając się pośpiesznie wielkimi krokami Nadchodzi radość z każdą jedną chwilą Spędzoną w Twoich czułych objęciach I już wiem – to nadeszła Miłość Z każdym słowem między mną i Tęczą I serce me stanęło w nagłym ogniu Rozbudzone na dobre każdym pocałunkiem Wiem już – to mi się nie śniło Nie było majakiem pijanego serca, Lecz było marzeniem sączonym z każdą chwilą I dla duszy zgubionej ratunkiem
beatka to ja Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Fajny. po prostu. tylko tyle i aż tyle. chciałabym żeby kiedyś ktoś tak napisał do mnie, o mnie... zazdroszczę K.
Eugeniusz Sofronof Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Dla Elwiry I ... Romansuję z Twoją dłonią Spacerując po wzgórku księżycowym Niech się Anieli Tobie pokłonią! Już rozumiem studzienek Twych mowę A od rozmowy wolę przechadzki Przez promenadę Twych ust Już mnie złapała w swe macki Tęczowa miłość - Królowa bóstw II ... Ona jest jak kamień Przewrócisz się o Nią po omacku Widzisz ją poprzez refleks słońca Stąpając po brudnym piasku Ona nie jest dmuchawcem, nie pyłem Wiatr jej po polu nie rozwłóczy Tak - już Znalazłaś do bram Pęk zaczarowanych kluczy III Koncert ... Znów wspólny koncert, nasze spotkanie Niemi patrzymy na nuty Ponownie - na strunach ust granie - Twój instrument z marmuru wykuty Utrzymuj mnie Panie w tym błogostanie Daj koncertować bez końca Pozwól oglądać moje Kochanie Nie tylko w ramionach słońca
Rekomendowane odpowiedzi