zak stanisława Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj, Jacku wesołooki, nawet nie myślałam ze aż tak zakurzyło, zadymiło....coniektórym;)))) serdecznosci, ślę WIKTORI,A 9.V
Marlett Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Stasiu! gratuluję i o Stefanie też nie zapominam:))) Pozdrawiam:)))
zak stanisława Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, bo jakby można było zapomnieć. dzięki Marlett!
Robert Kmiel Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 podoba się i to nawet bardzo nie ujmując innym autorom ta praca domowa (orgowa) z cyklu o panu R najbardziej przypadła mi do gustu Dziękuję Kmiel
ot i anka Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 a tutaj jak zwykle tłoczno:))) ktoś jeszcze napisał dtefanowaty wiersz?:) czy tylko my trzy pókico?:)
zak stanisława Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aniu, my tzn, Spiro, Jacek ,ty ja, Ewa, grabarz, Bogdan, to już coś... buźka!
zak stanisława Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Robercie, jakże mi miło, nie ujmując innym wspaniałych prac.... pozdrawiam ciepło
zak stanisława Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Izuniu, to miło od Ciebie takie słowa, serdeczności,
marek dunat Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 fajny zamyśł , super wykonanie . będę kibicował . pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi