Szymon Gruda Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Ciemno Cicho Cienie Ciało Ciepło Ciarki Ciasno Ciężar Ciach! Ciii... Ciszej Cieniej Cis Ciekną Ciurkiem Ciepło Śnij
Messalin_Nagietka Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 a może miast "śnij" - "ćma ćmę ćmi"? z ukłonikiem i pozdrówką MN ps. albo "cenny czas"?
amk Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 piekarz piecze pieczywo p... p... p... p... p... p... p... p... p... i po ciachu (ale krem nie był nawet ze śmietany, jeno z margaryny...) no ale szybki seks w modzie...
Flambir Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 a mi się bardzo podobało, ładne aliteracje ciekawy sposów na przedstawienie tematu oryginalny wiersz dodaję do ulubionych pozdrawiam serdecznie Flambir
M._Krzywak Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 No wielka to sztuka wziąśc słownik i machnąć aliteracje... Ciemno, ciemno (nie)widzę...
Oxyvia Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na końcu konsekwentnie powinno być: "Cznij!" (Zwłaszcza że niewielu ludzi uszczęśliwia taki szybki orgazm). ;-)))
Z Cz Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pierwszy wers mi sie podoba, bo jakby wprowadza w miłą atmosferę [powiedzmy, że do Ciasno ;)], ale reszta jest zbyt... hmm... aemocjonalna pod katem tematu ;) Ale to tylko moje osobiste zdanie - jak kto woli ;)
zak stanisława Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Ciemno Cicho Cienie Ciało---cialo na ciało Ciepło Ciarki Ciasno Ciężar ---zadrżało pod cieżarem Ciach! Ciii... Ciszej Cieniej Cis--- krzyk cienki... Ciekną Ciurkiem Ciepło--- poleciało i ciepło na.... ech, Śnij to najprawdziwszy EROtyk i wszystko jasne
Rekomendowane odpowiedzi