adam sosna Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 wierzgają istnieniem wierzby i brzozy świece płoną zgasi wiatr? zroszone kamienie deszczem czy łzami? ciężkie oczom stare szkło kolorem spłowiałym zamyka okna zanim barwą uśpi biel Adam Sosna(2007.01.15)
Messalin_Nagietka Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 wierzgają wierzby i brzozy wiatr się na nich wyłożył i głaz tu wietrzną kropelką osiadł gdzie stare szkielko zamyka powieki - okno bo madrości zmokną, hi z ukłonikiem i pozdrówką MN ps. u mnie tez pada, hihihihi, dzięki za przeczytanie
adam sosna Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 MN trochu deszcza przyda się sośnie bez deszcza bida w deszczu sosna urośnie
adam sosna Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Katarzyna Leoniewska takie miało być dzięki
Messalin_Nagietka Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a jak jej źli co to pokrywa się zywicą, hihihihi z ukłonikiem i pozdrówką MN ps. to się nadaje na wiersz, hihihihi
Ewa_Kos Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a jak jej źli co to pokrywa się zywicą, hihihihi z ukłonikiem i pozdrówką MN ps. to się nadaje na wiersz, hihihihi a potem jest dziadek co jak sosna czuje bierze wiaderko i kozik i żywicuje:))) Pozdrawiam bardzo serdecznie:)))
adam sosna Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 MN sól pomoże jak żywica kapnie w morze bursztynem wnet się stanie
adam sosna Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Ewa Kos na tę okoliczność zmieniam zwyczaje uciekam przed kozikiem ruchliwy się staję :)
Marlett Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Sosno! obrazowo, zabieram wiersz dla siebie -mogę?
Messalin_Nagietka Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj długo by musiała pod falą leżeć - aż się bursztyny stają, hi z ukłonikiem i pozdrówka MN
adam sosna Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 tylko najlepsze bursztyny w spirytus nalewka na kaszel gotowa zdrowa
adam sosna Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bierz jak swoje
Messalin_Nagietka Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. spirytusem zalane zdają się być tranem, hihihihi z ukłonikiem i pozdrówką MN
adam sosna Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 MN może nie za sosnami? może za rysiami? :):):)
Judyt Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Nie! tutaj jest to, co zawsze szuka się, bardzo ładnie, pozdrawiam ciepło
Anna Siedem Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Gdybym powiedziała, że mi się nie podoba, skłamałabym. Właśnie takie klimaty lubię. Nic dodać, nic ująć.
adam sosna Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Judyt dzięki (w kolejce mam "Tak")
adam sosna Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Anna Siedem kłamstwo jest dla mnie jakieś doraźne nosi pieczęć chwilowości dzięki
adam sosna Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 wrzaskaj (nie tylko Ty) ja tępy dalej nie rozróżniam dobra od zła :( :):):)
Rekomendowane odpowiedzi