Gość Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 wracam tu już któryś z kolei raz, więc chyba śmiało mogę napisać ,że bardzo mi się podoba
M._Krzywak Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 No tak, pierwszy tomik pojawił się na mieście, teraz szykuje się drugi, wreszcie się w p... poprzewraca :))))))))))))))))))))))))) Jest oki. Pozdrawiam.
Tali Maciej Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za miłe słowa ps nie łączyć peela z autorem, nic w wierszu nie odzwierciedla mojego przypadku życiowego więc możesz roztrząsać treść ile ci się podoba(-: pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło czytać takie słowa, jeśli wciągnął kilka razy to gitara(-: pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tomik już jest tylko klientów ni ma :-D a drugi na etapie druku i tyż bydzie dzięki za odwiedziny pozdrawiam
Agnes Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 trudno pisać o czymś z perspektywy dziecka, a później już z perspektywy dorosłego, żeby nie trącić o banał. zatrzymał mnie ten tekst, choć osobiście troszkę bym z nim jeszcze pokombinowała. to tekst, który robi wrażenie już samą tematyką i pozornie naiwnym ujęciem. oczywiście duża doza wieloznaczności - raczej w humorystycznej formie powiedziałabym, bo przeciez mimo trudnych przeżyć opisywanych przez peela, wiersz nie jest śmiertelnie poważny. udał się :) pozdr. a
Tali Maciej Opublikowano 5 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za wizytę, to fakt że wiersz jest jeszcze niedopracowany, ale z braku laku czasowego pozostaje w narazie w takiej formie ale przyjdzie i pora na niego(-: pozdrawiam
Oxyvia Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Wiersz mną wstrząsnął. Bardzo ładnie, lirycznie opowiedziana historia pewnej rodziny. Podoba mi się to, w jaki sposób wyrażone jest pragnienie peela, by mieć taką niezachwianą ufność w szczęście i stałość rodziny, jak wiara dziecka w świętego Mikołaja oraz - w rodzinę właśnie. Dorośli ludzie więcej mają lęków, obaw, niepokojów o rodzinę, niż spokojnej, mocnej wiary w wieczne szczęście. Bardzo dobrze to wyraziłeś, w poruszający mnie sposób.
Tali Maciej Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za miłe słowa pozdrawiam
Lilianna Szymochnik Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Co tu chwalić? margines społecznego dna? Który w ogóle,nie miał miejsca w fakcje rzeczywistości. To jest wymysł autora a nawet jeżeli jest prawdą, to i tak nic w nim nie ma? W imię ojca i syna. Naiwne ludziska.
Rekomendowane odpowiedzi