cały twój Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 posłuchajcie mnie wszyscy uważnie bo to co mówię to najprawdziwsza prawda nie przypowieść z pisma czy opowiastka z bajek jestem mężczyzną wrażliwym a to co robicie mnie mierzi obraża i hańbi moją dumę kobietę należy wielbić zwłaszcza gdy jest niewinna wy natomiast bladość i chorowitość lic bierzecie za niedokrwienie i odmawiacie uczuć lecz ja ją kochać będę na zawsze – dzisiaj dzień pierwszy tulić w ramionach bo pragnę być dla niej najważniejszy a wasze gadki mam tam!
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Oooch... to chyba nie jest poezja? To powinno być chyba wykrzyczane z mównicy? ;)
Marlett Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Wszystko rozumiem,ale nie rozumiem ''tam! '' Tam - to może być wszędzie. A nawet; tam ta ram!:))) PozdrawiaM.
Flambir Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 trochę zaleciało mi to polityką samoobrony...
Don_Kebabbo Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podobno Warszawa ma mieć swój Hyde Park, więc będzie okazja Wiersza nie zrozumiałem. Zupełnie nie wiem co ma niedokrwienie do uczuć :/ Pozdrawiam.
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Och... ci wszyscy, któryz zasługują na potępienie biorą bladą twarz za objaw niedokrwienia! ;)
cały twój Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a czujesz się adresatem? absolutnie nie chciałem nikogo urażać! ;)))
cały twój Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a co to jest : tam ta ram? bo jeśli to o czym myślę to właśnie o to chodziło!! ;)))
cały twój Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze że nie prawa i sprawiedliwości ;)))
cały twój Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podobno Warszawa ma mieć swój Hyde Park, więc będzie okazja Wiersza nie zrozumiałem. Zupełnie nie wiem co ma niedokrwienie do uczuć :/ Pozdrawiam. niedokrwienie bladość to przeciwność rumieńców zaś rumieńce to zdrowie a zdrowie to uczucia!! chodzi chyba o speaker's corner - w każdym razie nie mówię tu przecież nic obrażającego władzę ani niezgodnego z prawem! ;))))
51fu Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 próbowałem znaleźć poetycki zabieg, ale zaniechałem w połowie drugiej lektury.
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 "zdrowie to uczucia" ??? Nie rozumiem...
cały twój Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jasne! zamierzam ją zabrać do solarium choć nie wykluczam też naturalnego słońca! pozdro :))
cały twój Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czasem się waham bo to może być ciężko z taką mądralą! ale ogólnie nie mam wątpliwości;))
Rekomendowane odpowiedzi