Judyt Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 po cor osąz niosęe moc jąm i łościąo calićc ałuj! głupia mała calinecka świat opanowała liść na wodzie płynąć.tylko o zachodzie 29.04.07r. i co z grubymi? ratunku!
Piotr_Jasiński Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Judyt myślę że przemoc do słów użytych w utworze nijak się ma. Chyba są milsze słowa. A cztery ostatnie wersy bardzo ładne. Pozdrawiam.
memento adsum Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 dużo kombinacji jak dla mnie. i rzeczywiście nie przemoc tutaj pasuje, hmm, pomyśl:) póki co przez pogrubienia źle się czyta:) pozdrawiam
Judyt Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nijak się ma i oto chodziło;) c..ytaj uważnie, pozdrawiam ciepło
Judyt Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. być może jeszcze przekombinuję te pogrubienia, dziękuję za wizytę, podpowiedzi, a calinecka bez przekory nią by nie była;) ciepło pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Wiem że calinecka. Myślałem że literówka. Ale ja na razie jeszcze ... hm... poczytam. Pozdrawiam :)
adam sosna Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 czytałem zabawy z pierwszych, drugich, trzecich... jedynym usprawiedliwieniem ich istnienia jest głupia cenzura cenzura wraca?
Judyt Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze:) zapraszam Piotrze, pozdrawiam ciepło
Judyt Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Adamie cenzura nie wraca, przeciwnie rozrasta się bez usprawiedliwienia, pozdrawiam ciepło
Rekomendowane odpowiedzi