IN Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 noc się zsiada kruczowrona skrzydła czarne rozpościera w kącie siadłam i skulona oczy chowam z przerażenia uciec skryć się nim dopadnie lepki oddech wstrętnej wrony zanim ciemność mnie ogarnie nim ukażą twarz upiory blisko blisko coraz bliżej lękiem wzdyma się kotara nie zdążyłam w czarnej bryle utonęłam spopielała aaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! ------------------------------------- sorry, ale nie miałam prądu przez ponad godzinę świeczki też nie i na dodatek wszyscy wybyli gdzieś i pies też i byłam sama! no i musiałam odreagować jakoś ten stres ;)
zak stanisława Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 aleś dlaczego aż spopielała? fajny wiersz strachotwórczy,lekki i przyjemny, a ja się nie boję sama spać, nie wiem dlaczego..... to nienormalne..hehehe buzi -I co z tym...?
Piotr_Jasiński Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 I ja bym się przestraszył ;))) A na poważnie to ja jak zwykle. Rymy mi się podobają zawsze. Więc masz we mnie wiernego czytelnika. Pozdrawiam
IN Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niezupełnie... dzisiaj straszą mnie zgubione PITy, jeśli pies je zeżarł to nawet szkoda szukać (ostatnio smakuje mu słowo pisane) oj, chyba trzeba będzie zmyślać w zeznaniu :(
IN Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Stanka, popielata robię się na końcu jak wszystkie kolory emocji wymieszają mi się gębie a z tym - jeszcze nie wiem :( hej, :)))
IN Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Piotrusiu Panie Twoja wierność mnie wzrusza do łez hej, :)))
IN Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...no właśnie...? ;) hmmm........... mniemam, że nie pojmuję.... ???????????????????????? pozdrawiam,
zak stanisława Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nataszo to rymowany wiersz dla INki?czy dla nas?
IN Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak słodko....;) cmooooooooooooooook!
Rekomendowane odpowiedzi