Spiro Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 odmówiłem modlitwy przy twoim stole bo nie wierzę w kadzidło i obcowanie poza święte obrazy w kościele z matką zupełnie nie można się porozumieć kiedy odchodzi od zmysłów brak wspólnej płaszczyzny to nie moja wina bądź więc dobry jak zawsze odpuść sobie ja wszystkim zapomniałem tak mnie uczyłeś czy jednak podobieństwo charakterów rozstaję się z obietnicą następnego i wiecznym jeśli jednak jesteś skończenie doskonały
Marlett Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Frrrrunę z Warsztatu za Twoim wierszem, by dostawić ++++. Pozdrawiam serdecznie.
cały twój Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 kawał dobrego wiersza! pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Dołączę ze skromnym uznaniem swoim - też mi się podoba, a co? :) Pozdrawiam.
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 A ja przyklasnę wszystkim komentującym... o tak :D
zak stanisława Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 brawa należą się autorowi ...BRAWO!
Spiro Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 cóż ja teraz mogę... to był naprawdę piękny dzień. dzięki Wam wszystkim
Anna Siedem Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Święte obrazy wcale nie są święte są bardzo ludzkie w swym spojrzeniu stojąc w ciszy przed nimi nie widzę nic (...) święta jest moc Boga co spływa na życie człowieka i dotyka (...) Twój wiersz jest prawdziwy, a więc z pewnością godny uwagi. A fragment mojego, powyższego wymaga jeszcze trochę pracy, ale w tym momencie chodzi mi o przesłanie - dla Ciebie i może jeszcze dla kogoś, kto zawiesi swe oko. Pozdrawiam ciepło.
Spiro Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 dzięki za wgląd. dokończ wiersz i wklej. jak będzie dobry to może przesłanie trafi. powodzenia
Don_Kebabbo Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 To najlepszy wiersz jaki w ostatnim czasie czytałem na forum. Pozdrawiam i dodaję do ulubionych.
Piotr_Jasiński Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Jak w Warsztacie. Ciągle zatrzymuje. Pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 A i byłbym pominął - zawsze się zabierałem, więc czas: - wreszcie przerzutnia, która jest przerzutnią - bardzo przemyślana organizacja tekstu (zarówno pod względem zgłoskowym, jak i brzmienia, rytmu) Mam wrażenie, że wyszło bardzo dobrze,a nawet więcej. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi