zak stanisława Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 nie bój się szeptu trawy przygniatanej wodą załóż wianek z jej kropel łagodnie głaszczących włosy pozwól lekko zawisnąć cienkim nitkom przeznaczenia nie oddawaj myślom czci nie wierząc w lepszą przyszłość poddaj ciało pieszczocie obejmującej od głowy a potem przyjmij chrzest oczyszczającej kąpieli nie bój się tego co naprawdę istnieje i często nie w porę puka w twój parasol
Piotr_Jasiński Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Bardzo elegancko się czyta. Miły utwór, jak dla mnie optymistyczny. Kojarzy mi się z wiosennym, ciepłym deszczem. Pozdrawiam
IN Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Stanka, dlaczego Ty namawiasz ludzkość do skoków bez spadochronu ? ;)))
zak stanisława Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale tylko z niewielkiej wysokości, he he
zak stanisława Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Piotrusiu, Nato, serdeczności, za w gości, kropelka czeka...:):)))))
adam sosna Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 "nie bój się tego co na prawdę istnieje i często nie w porę puka w twój parasol" jak dla mnie uszyte
zak stanisława Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 parasol ?:):))))
Marlett Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Wiosenne niespodzianki mile widziame. Miło! pozdrwiaM.
Judyt Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 bardzo subtelne, dodam: naprawdę[razem], na pewno[oddzielnie] sprzeczność nie równa całości, pozdrawiam ciepło
Ewa_Kos Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I dla mnie (treść):))) Pozdrawiam wiosennie:))
zak stanisława Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 jakże mi ło, że raczyliście zahaczyć o parasol...:):):) Judyt, racja.... Kosie, Adasiu, to święta racja.:))))) miłego popo łudnia.
Rekomendowane odpowiedzi