Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Widze, ze rozsypaly sie tutaj Twoje haiku.
Jak platki wiosennych kwiatow.
Pieknie, wiosenne i maja w sobie pewna swiezosc,
ktora notabene bardzo mi sie spodobala.

Pozdrawiam serdecznie

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Behind his mask, He was only human,  A person who feels Like you and me. - Axel Rudi Pell
    • @andreas dziękuję bardzo za tak miłą opinię, to cieszy, pozdrawiam :)
    • @Alicja_Wysocka Dziękuję za pozytywną opinię. Pozdrawiam ciepło

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Alicja_Wysocka Wiesz, nie wiem, jak to jest. Coraz bardziej nie wiem. Ogólnie mam coś w rodzaju systemu, że codziennie coś. Mam tak od bo ja wiem 5 lat chyba prawie. Jeśli chodzi de facto o płacz, taki prawdziwy z łzami, mnie leki go zabrały definitywnie. No płakałem tak naprawdę 12 lat temu. Moimi łzami są niekiedy wersy. Ale faktycznie czasem nawet nie wiem, czy one bardziej z radości, czy ze smutku są. Czasem jak tak posmutniejesz to idziesz w śmiech i piszesz coś odwrotnego czyli zabawnego. I czasem jest też na odwrót. Ale to w ogóle tak jest, żadna nowość. Dużo komików jest albo było tak naprawdę gdzieś głębiej mocno smutnymi ludźmi. 
    • @Naram-sin ja myślę że wystarczy kliknąć na tytuł i przeczytać wiersz. Talent obroni się od razu bo człowiek nie może o nim zapomnieć i wraca do wiersza. Mam w domu potężną bibliotekę poezji i prozy i tej znanej i mniej znanej ale utworów do których wracam jest niewiele i tak przynajmniej dla mnie wygląda talent. @Naram-sin to prawda co napisałeś często się z taką sugestią spotykałem że piszę za dużo zwrotek i zbyt patetycznie.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...