agnieszka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 (bez) grzeszność nocyrozedrganarozwrzeszczanawyrzutem sumieńty i ja - w piekielnym przedsionku nieba
dark_girl_x Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ale pelmanie do niektórych wierszy tytuły po prostu nie pasują! mi się podoba
agnieszka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dzieki za przeczytanie.dark_girl, to mile ze Ci sie podobalo Pozdrawiam
loner Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Mam pytanie do autorki.Czy "piekielny przedsionek nieba" to Ziemia ?I jeśli tak, to czy to, w jakiś sposób, ma usprawiedliwić to, przez co nie możesz spać ?Przepraszam jeśli źle to zinterpretowałem.Pozdrawiam
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A mi sie wydaje ze tu chodzi o cos innego, amianowicie o najbardziej "rozedrgane", rozwrzeszczane z uniesien zachodzace miedzy kobieta a mezczyzna.konczace sie- hmm - niebem..Czy mam racje Agnieszko? Bo bardzo prawdopodobne ze to nadinterpretacjaA sam wiersz bardzo mi sie podobal..
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 hmmm, a może to "tylko" zwykła kłótnia...
agnieszka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dorma, to co napisalas to nie jest wcale nadinterpretacja A "wyrzuty sumienia" pojwiaja sie bo - czasem wstepuje sie do nieba z ta osoba, z ktora sie tego nie powinno tego robic.pozdrawiam
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A jednak..Dobrze czulam..A co do wyrzutow sumienia to sa, sa i to czesto..
loner Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A po co wstepowac do nieba z kims z kim nie powinno sie tego robic ?Czy ktos wam kaze ?Czy cos was do tego zmusza ?
loner Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Agnieszko, twoja odpowiedz, swiadczy o tym, ze nie rozumiesz o czym jest twoj wiersz.To straszne.
magda Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 loner, twój komentarz świadczy o tym, że nie rozumiesz o czym są kobiety. to potworne.
Rekomendowane odpowiedzi