Marlett Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 sól rozpuszcza pod skórą cienką warstwę lodu krystalizuje ostatnie słowa adrenalina rozpięta na pręgierzu nie wywołuje zawrotów głowy u rycerza z podniesionym mieczem namydlone ciało mięknie nie ma zgrubień na-pięcie tylko chłód po prysznicu
adam sosna Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 popraw wywałuje -> wywołuje
egzegeta Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 popraw miekknie --> mięknie :)
Marlett Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki(; idę się przespać:))
zak stanisława Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki(; idę się przespać:)) nie zrób odcisków na prysznicu....:):):)
Marlett Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeszcze nie spałam pod prysznicem:)))
Spiro Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 erotyk? sam nie wiem jak czytać. w pierwszej strofie brakuje mi logiki. roztapia i tak cienką warstwę lodu, a równocześnie zmraża na kość (lód? sól?). wbrew fizyce ;) tak sobie przeczytałem: sól rozpuszcza pod skórą cienką warstwę lodu krystalizuje ostatnie słowa jakoś nie mogę pozbyć się obrazu prysznica odciśniętego na plecach. pozdrawiam
Marlett Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Spiro! Nie tym razem ,nie erotyk. Musze przyznać iż spodziewałam się takiego odbioru. Masz rację ,muszę coś z tym prysznicem..:) I dzięki za podpowiedź w pierwszej strofie:)) PozdrawiaM.
Piotr_Jasiński Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Świetne skojarzenia. Tak po pierwszym czytaniu. I może nie jako erotyk ale w okolicach odbieram. Poczytam może znajdę w nim to drugie dno. ;) Pozdrawiam
Ewa_Kos Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "to tylko chłodny tusz" - moja propozycja zamiast ostatniego wersu, ale jeszcze myślę. Fajny tekścik:))) Pozdrawiam.
adam sosna Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może gdyby czytać dosłownie byłby to wiersz cielesny ale wtedy pierwsza odpada - sól krystalizuje na kanciasto druga odpada - jakiż rycerz nie wypuściłby miecza trzecia wypada - chłód bez napięcia na-pięcie? zostaje cielesne "nic" więc wiersz eteryczny zwiewny wyrozumowany rzadkość!!!! pozdrowienia
Marlett Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Piotrze ! Myśle ,że znajdziesz to, co będziesz chciał. Serdecznie pozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "to tylko chłodny tusz" - moja propozycja zamiast ostatniego wersu, ale jeszcze myślę. Fajny tekścik:))) Pozdrawiam. Ewo! Można tak potraktować. ale jednak to nie był zwykły tusz,ale chłodny z pewnością. Dziękuję i srdecznie pozdrawiaM
Marlett Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może gdyby czytać dosłownie byłby to wiersz cielesny ale wtedy pierwsza odpada - sól krystalizuje na kanciasto druga odpada - jakiż rycerz nie wypuściłby miecza trzecia wypada - chłód bez napięcia na-pięcie? zostaje cielesne "nic" więc wiersz eteryczny zwiewny wyrozumowany rzadkość!!!! pozdrowienia Adasiu! Masz racje z cielistości nic tu nie ma. jesli chodzi o ''rzadkość''...hmmmmmmmm pomyślę- czy jednoznacznie ,a może wielo..? Bardzo dziękuję za dostrzeżenia. Serdeczności:)))
adam sosna Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 trochę czytam - rzadko spotykam
adam sosna Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Mea culpa - brzmi dumnie i z dala od używki idzie w dobrą stronę
Judyt Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 adrenalina rozpięta>? a może możee... tylko jak? przez prysznic? może bardziej adrenalina uwolniona czepiam się;) pozdrawiam ciepło idę spać
Rekomendowane odpowiedzi