Karol Samsel Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 wczoraj księżyc miał kształt tego z dreamworks pictures julię pokrywała rdza z kroplówki portier umył ręce nim sprawdził puls gdyby andersena pogrzebać tu pod podłogą byłby pewnie dumny malutka od dołu wyglądała jak dziewczynka która podeptała chleb tak moja córka zapadła w śpiączkę i niech pan nie waży się mówić że to prosta konsekwencja zasady nieoznaczoności heisenberga ani że to spełnienie amerykańskiego snu listonosz zawsze dzwoni dwa razy tylko w jej wypadku wyważa drzwi 21.04.2007r.
Anna Siedem Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Przychodzą teraz do mnie zasłyszane kiedyś słowa: "Sen jest bratem śmierci". Czy sen w Pana utworze jeszcze trwa? Czy te wyważone drzwi sugerują coś innego?
Karol Samsel Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To na swój sposób ironiczny obraz, pani Anno. Dziękuję za spostrzeżenia. Sen jako kontrolowany przejaw śmierci trwa, dopóki żyjemy. Potem już tracimy panowanie nad śnieniem. Wyważone drzwi to przede wszystkim odniesienie do cierpienia wywoływanego przez kolejne nieudane próby komunikacji z Julią. Pozdrawiam serdecznie.
Olesia Apropos Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 zapaść w śpiączkę nie na śpiączkę pozdrawiam
Olesia Apropos Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 zaciekawił mnie pan nic więcej na ten moment nie mogę napisać
Karol Samsel Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Bardzo dziękuję. A za potworka przepraszam - już poprawiony:). Serdeczności.
Jerzy Rybak Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 jest Pan moim idolem. to się nazywa kurewsko świeża poezją - niech Jaś Kapela spada na drzewo /j
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 tylko czytać, bo jak skomentować? po prostu dobry wiersz. pozdrawiam
Karol Samsel Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Panie Jerzy, cóż mogę powiedzieć:)? Jest mi niesamowicie miło, że moje teksty tak bardzo przypadły Panu do gustu. Obym nie zawiódł Pana oczekiwań. Dziękuję serdecznie, Pani Kamilo, proszę komentować, jak tylko Pani sobie życzy. Wszystko przyjmę z uśmiechem:). Pozdrawiam bardzo ciepło.
Rekomendowane odpowiedzi