Maja Kaczmarek Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 kolejny raz na mój świat pada cień i obejmuje on całą moją ziemię i rodzi się moja noc i mój koszmar rodzi się przekleństwo i rodzę się ja kolejny raz na mój świat pada promień słońca i obejmuje on całą moją ziemię i rodzi sie mój dzień i mój sen rodzi się przekleństwo i rodzisz się ty kolejny raz na mój świat pada twoje spojrzenie i obejmuje ono całe moje ciało i rodzi się pranienie i moja zazdrość rodzi sie przekleństwo i rodzą się oni kolejny raz na mój świat pada jego wola i obejmuje ona całą moją ziemię a ja zostaje wygnana do nieludzkiej nory na pastwe potworów i rodzi się przekleństwo i rodzą sie oni
Tymek Łopatka Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 bezcelowa taka wersyfikacja. odbiór utrudnia paskudnie. choc treśc też nie powala. ani forma. pozdraiwam.
Olesia Apropos Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 zacytuję słowo z pani wiersza: "koszmar" opanowała pani zdolność używania powtórzeń do perfekcji to niekoniecznie dobra umiejętność
Rekomendowane odpowiedzi