Sebastian_Pietrzak Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Słońce wylało na ulice pełno gorących obietnic przynosi lepsze sceny napalony asfalt w zapędzie zatrzymał porozrzucanych ludzi na dłużej teraz się pocą jeszcze bardziej odlegli
zak stanisława Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 słońce wylało na ulice same gorące obietnice erotyczne sceny wszędzie napalony asfalt w zapędzie he he , chyba specjalnie tak napisałeś coby każdy sobie dośpiewał co mu po głowie lata.... pozdrawiam ciepło ES
Oxyvia Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Stanisławo, bardzo adekwatny, wierszowany komentarz! ;-) Sebastianie, wierszyk niezły, a wiosna i późniejsze upały rzeczywiście powodują "rozgrzanie" erotyczne ludzi. Dlatego właśnie południowcy mają aż legendarnie rozbuchany temperament! Ale dlaczego ludzie są jeszcze bardziej odlegli przez to wszystko?
Sebastian_Pietrzak Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 bo dla mnie tu nie ma zabarwień erotycznych, chciałem ukazać że mimo ciepłej pogody ludzie nadal potrafią być chłodni...
Oxyvia Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdzie tu chłód mimo upału? Ja tu widzę tylko gorące nadzieje na "lepsze sceny" (hi hi!) i pocenie się ludzi, i zatrzymanie ich w napalonym zapędzie na dłużej. Nie da się inaczej. ;-) Pozdrowienia.
Sebastian_Pietrzak Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 jeszcze bardziej odlegli, bo nie dosyć że chłodni to jeszcze czuć ich:)
Oxyvia Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Achaaa!... To wyjaśnia ostatecznie postać rzeczy! ;-)))
slawomir_zeromski Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 ładne i bardzo mi się podoba - masz talent pisarski [url]http://liryki.pl/[/url]
Sebastian_Pietrzak Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję ale nie mam:)
Rekomendowane odpowiedzi