playing_angel Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 mówię przy stoliku czasem do zaistnienia brakuje mi skrzydeł w karnawale za-nim będzie gorzej jesz truskawki na niby pocałunek palę ty pozujesz mi do snu boisz się rzucić monetą od pierwszej metafory nie zachodzi się w miłość
BARBARA_JANAS Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 gratuluje ciekawego tekstu. pozdawiam
Pancolek Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Niezły tekst, ale nie czuję się ani dotknięty, ani poruszony :) W sumie szkoda, bo dzisiaj chętnie bym się poruszył ;) Pozdrawiam
marcze Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To bez marudzenia, pierwsza strofa mi się nie widzi. Całość ciekawa, niby nic odkrywczego, a jednak fajnie ujęte. Zachwytu. P.S To "pozowanie do snu" świetne.
Ewa_Kos Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozujesz mi do snu - smakowity kąsek jak dla kosa:))) Pozdrawiam ciepło:))) EK
Robert Kmiel Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 od pierwszej metafory nie zachodzi się w miłość ?) wracam do starszych i czekam na nowe jak to już zaznaczyłem przy autobiografii wciąż pełen podziwu Dziękuje Kmiel
Rekomendowane odpowiedzi