Zbigniew Mojsze Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Ten wierszyk był (i chyba nadal jest) sprzedawany w moim mieście na bocznych ulicach, ew. na przystanakch, na osobnej kartce, po 50 gr. za sztukę. Powoli staje się podobno kultowy. Autorstwa nijakiego W. T. Datowany na lipiec 2005 roku. Jestem groźnym waryjatem Odbija mi wiosną i latem Odbija również jesienią Psychiatrzy tego nie zmienią Waryjuję po ulicach W Krakowie i Katowicach W Olkuszu i Dąbrowie Policja ma głupio w głowie Piję piwo na ulicy Na przejściu i na ulicy W pociągach i na peronach Straż miejska jest pomylona (...) (...)Odwiedziłem już szkół wiele Męczą młodzież nauczyciele Udawałem króla świata Terrorystę, desperata Reportera i agenta Więcej grzechów nie pamiętam.
Jimmy_Jordan Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 OHO, 'kultowy" to uśmiechu na to szkoda, a co dopiero takiej sumy...
Zbigniew Mojsze Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Powiedziałem "podobno" bo tak tylko gdzieś zasłyszałem
M._Krzywak Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 "Psychopata" Stresu jest kultowy :)
Rekomendowane odpowiedzi