adam sosna Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 kiedy będzie wiosenniej?
Marlett Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jest już:)
Marlett Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! Dzięki ,że zaglądasz do mnie:) PozdrawiaM
Marlett Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! Dzięki ,że zaglądasz do mnie:) PozdrawiaM
Judyt Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 ano zaglądam do Ciebie, obawiam się, iż niedługo może mnie być mniej nie tylko u Ciebie-zobaczymy, pozdrawiam ciepło
Marlett Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Judyt! nie żartuj,będzie Ciebie brakowało. Wracaj ,kiedy będziesz mogła:)) Z serca pozdrawiam,z iskierką nadziei***
Piotr_Jasiński Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zakręciłaś mnie tym wierszem Marlett. Czytam go już od dłuższego czasu i nie wiem. Jakoś ostatnio kiepsko kojarzę. Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piotrze ! Nie dziwię się. Pewne rozważania również mną mocno zakręciły - ''strzał w plecy'' bez możliwości obrony. Pozdrawiam.
Piotr_Jasiński Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piotrze ! Nie dziwię się. Pewne rozważania również mną mocno zakręciły - ''strzał w plecy'' bez możliwości obrony. Pozdrawiam. Początek i koniec zrozumiałem. Najbardziej druga strofa mnie zastanawia.
Marlett Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Piotrze! Przed bólem należy się bronić. Czasem półśrodki przynoszą ulgę. Serdeczności. ....jeszcze mam swoja wyspę:))))
Spiro Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 łuku imieniem życie, czynem zaś śmierć. tak mi się skojarzyło. ciekawe. jeszcze poczytam. zdrowia i pieniędzy. resztę kupimy ;)
Marlett Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Spiro! Dzięki wielkie:)) Jak będzie jedno i drugie -zapraszam na Wielkie Zakupy. Słońca życzę:)
Rekomendowane odpowiedzi