Lena Achmatowicz Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 panu Maciejowi G. drogą doboru naturalnego mam już dwie ręce a resztki moich kończyn co nie zmieściły się na arkę Noego zmiótł potop amonitami zalegają teraz w pokładach dobrego humoru w teleekspresowym tempie cofam się grzechotką z pilota do reszty zdziecinniała gaworzę na czworakach Bóg rozrzucił skamieniałości wysoko w Andach by sprowadzić bezbożników na manowce
adam sosna Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 pewnie ucieszy się z tej dedykacji
Lena Achmatowicz Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gdybym to wodzowi zadedykowała, byłabym juz za kratkami. ;)
adam sosna Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 wódz od wodzić (za nos)?
Lena Achmatowicz Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jest na to wiele dowodów;)
Spiro Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 jej, w nocy mnie naszło i zacząłem pisać krótki tekst z ewolucją w tle. a tu proszę. już jeden jest. i całkiem dobry. złapię się chyba za inny temat pozdrawiam
adam sosna Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 "Ja chyba słuchałem kogo innego niż p. Kaczyński! Rozumiem – polityka! Są jednak według mnie granice kłamstwa. Żadna polityka nie usprawiedliwia kłamstwa. Żadna polityka! Jak mam ufać ludziom, którzy mnie okłamują? Nawet w dobrej wierze? Czy coś takiego jak kłamstwo w dobrej wierze istnieje?"
seweryna żuryńska Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. istnieje... niekiedy niewiedza bywa ozdrowieńcza seweryna
Lena Achmatowicz Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. istnieje... niekiedy niewiedza bywa ozdrowieńcza seweryna myślę, ze to było retoryczne, jeśli nie, odpowiem krótko: ja tego nie wiem. swoją drogą, czy poprawić coś w wierszole? serdeczności;
zak stanisława Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 amonitami zalegają teraz w pokładach dobrego humoru * z całości tylko ten fragment kupuję, ale moze tylko dzisiaj jestem jakaś "niedogutna..." pozdrawiam cipło ES
Lena Achmatowicz Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. daj znać, co z resztą jest źle, może popracuję jeszcze. trochę szkoda mi tego tekstu zostawiać odłogiem. dzięki za wgląd; serdeczności
Rekomendowane odpowiedzi