Marlett Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 czeka otoczona pagórkami i lasem iglastym zakwita zbyt wcześnie na tę porę roku nabiera ostrości kolorów zdziczała przytulia mokra od nocnej rosy chwyta bose stopy łaskocze można się przyzwyczaić zalotnie kołysze rozprasza zapachem miesza w głowie z podmuchem wiatru szeleści dojrzała latem spłowieje
Judyt Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 widziałam, na łące już byłam pozdrawiam ciepło
egzegeta Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Marlettko a co to ten ostatni wers ma znaczyć? myślę, że psuje wiersz. Bez tej łąki, bo ona i w tytule i w treści pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Też byłem, widziałem, bose stopy w rosie moczyłem :) A nie skoszona ... łąka zawsze wiosną i latem pięknie przybrana jest trawą i kwiatem. Pozdrawiam
Ewa_Kos Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Już o tej łące czytałam i nadal bardzo mi się podoba:))) Pozdrawiam bardzo serdecznie:))
Marlett Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Egzegeto! skoro psuje -koszę:)) Dziękuję bardzo. PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewo ! cieszysz mnie:)) choć smutku nie brak . Serdecznie pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piotrze ! dziękuję bardzo za miłe słowa. Serdecznie pozdrawiaM.
Beenie M Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Podobnie jak Egzegeta, wykosiłabym tę łąkę z ostatniego - bez podpowiedzi wiadomo, że o niej mowa. Tęskno już do tych traw zielonych, zapachu łąkowych kwiatów, dlatego miło o czymś takim poczytać :))) pozdrawiam serdecznie
Marlett Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tylko deszcz.....smutek i ''modlitwa''
IN Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 smutno napisałaś o tej łące - nie łące i nie czuję tu tej siły, co w innych wierszach ale jakby rezygnację smutno, ale ładnie, :)))
Marlett Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Beenie M! jeśli tak, z Wiktorem razem - koszę:) Dziekuję serdecznie:)) PozdrawiaM
Beenie M Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Beenie M! jeśli tak, z Wiktorem razem - koszę:) Dziekuję serdecznie:)) PozdrawiaM Jak będzie sucho, za jakiś czas, poleżymy sobie wszyscy na pachnącym sianie ;)))
allena Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Lubię łąki i każde pisanie o nich przywraca miłe wspomnienia. Bardzo podobający:) A.
Marlett Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. IN! Być może smutno, ale nie rezygnacja, wszak przyroda odnawialna jest:) Serdecznie dziękuję i pozdrawiam
adam sosna Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 tylko sosny i inne iglaki są uparcie zielone
Marlett Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 zielone - więc w nich nadziej
Piotr_Jasiński Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tylko deszcz.....smutek i ''modlitwa'' Jesienią to na wrzosowisko Tam wtedy piękne wszystko
Marlett Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Piotrze ! dzięki za zajrzenie do mnie. Wiesz ,byłam kiedyś na potężnym wrzosowiski. Tysiące hektarów - niesamowite. PozdrawiaM.
Rekomendowane odpowiedzi