zak stanisława Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 pełno pana w moich wierszach i dziwię się, że jeszcze nie wpadł pan na siebie przemierzając wzrokiem rachunki za energię zużytą do granic ostatniej żarówki energooszczędzanie nie dla osób pana pokroju można poznać chociaż mawiają że po cholewach ale te pan tylko smalić potrafił przez zaciśnięte zęby do zgrzytu doprowadza pan furtkę skołataną latami nadużywalności niesmarowaną z braku wycieków dziurawą kieszenią kasa bez dna sumiennie czeka w depożycie
Piotr_Jasiński Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Hehe. Panwkratę powraca. Ale już na jutro tenwiersz sobię zostawie. Pozdrawiam Ps. Rozumiem że w ostatnim wersie celowa "literówka".
zak stanisława Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oczywiście taki depozyt w życie... he he dzieki Piotrze, miłych snów!
jaipur Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 "i dziwię się, że jeszcze nie wpadł pan na siebie przemierzając wzrokiem rachunki za energię" :) dobre to było więcej Panawkratkę?:) podoba mi się uśmich:D
Spiro Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 o, mój ulubieniec powrócił. i chyba coś przeskrobał, bo trochę mu się oberwało ;) wiatru, co rozgoni ciemne...
Marlett Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Dobrze,że Panu w Kratkę się oberwało i słusznie:)) czekałam na Niego...bo polubiłam:) PozdrawiaM.
zak stanisława Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 he he , a wiecie, że pomimo tego co on wyprawia też go lubię?...w poezji. Hhehehe, Spiro, wiedziałam, że ci się spodoba....może dlatego powrócił...:):):) Marlett, Panwkratkę kłania się w pas... startowy,przyleciał z wojaży, może zagości dłużej? na warsztacie...:):):) jaipur, Panwkratkę gości w 'Twoich wierszach' jeśli cię interesuje, zapraszam na stronę.. miłego dnia wszystkim
jaipur Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w moich??w moich wierszach??:)) zartuję,oczywiscie wiem co miałaś na myśli:) z resztą już po nich buszowałem, ładne kwiatki:) uśmichy
zak stanisława Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w moich??w moich wierszach??:)) zartuję,oczywiscie wiem co miałaś na myśli:) z resztą już po nich buszowałem, ładne kwiatki:) uśmichy a co nie masz wierszy? he he
Lena Achmatowicz Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 pointa wybyst:) fajnie. polubiłam pana w kratkę:) serdeczności
adam sosna Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 trochę zdrowszy jestem Panwkratę jest lekarzem (czasami)? :)
zak stanisława Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sosno, pan w kratkę może być wszystkim czy ja zechcę zeby był..:):):)on dla mnie zrobi wszystko...he he ale powiem ci że zna sie na ziołach i wielu lekach, nawet potrafi masować odpowiednie punkty...i leczy dłonią....i..i..i.. ale dobrze ze Sosna zdrowa... dziecioł nie potrzeba... pozdrawiam cieplo ES
zak stanisława Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Leno, Panwkratkę jest przeszczęśliwy że i ty go lubisz... odemnie i od Pana pozdrowienia,
Judyt Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 jeszcze PanawKratkę nie widziałam, czy zobaczę nie wiem,ale zastanowię się jeszcze pozdrawiam ciepło
IN Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Panwkratkę jest po prostu byczy! muszę więcej poczytać na jego temat, buźka :)))
zak stanisława Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Judyt,od takich panówwkratkę cała kula się ugina, gdzie spojrzysz tam oni pozdr Inko, fakt byczy z niego facet, czasem mikry ale zawsze w kratkę, he he buziaczki pa!
Marlett Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czekam niecierpliwie:))
zak stanisława Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 no to zobacz między zwrotkami, dopisałam nowe, spójrz okiem sokoła, czy możeniet? być? pozdrawiam
allena Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 ....w skowronkach cała i w kratkę marynarka - pan sympatyczny. Każdy powrót cieszy:) A.
zak stanisława Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i mnie cieszy że ciebie cieszy panisko w kratkę słoneczka.
Rekomendowane odpowiedzi