Marlett Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 jest tylko jedno miejsce w przestrzeni tam mogę wykrzyczeć swoje żale jest jeszcze wiele miejsca w ziemi gdzie tępa cisza nie słucha wcale mówię w próżnię a głos mój zanika jak sny co się nigdy nie spełniły jedno jasne wspomnienie zostało od ciebie darowana muzyka markotny las rozmawia ospale sok cicho wabi pod korę drzewa wypuszcza młode słodkawe pędy smaku dobrze nie poznałam jeszcze pragnę odurzyć się twoim opium zawirować jak w locie motyle potem zamknąć zmęczone powieki i spłonąć jak ćma w ostatniej chwili
egzegeta Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Witaj Marlettko z samego rana coś zmusiło mnie do liczenia i nie wyszedł mi ani 9 -cio ani 10-cio zgłoskowiec. Raz tak, a raz siak:) w treść jeszczem nie wnikł:) Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Egzegeto! Skłaniam się w stronę 10-zgłoskowca. Pisałam w nocy. Wszelkie uwagi mile widziane. Oczekuję ciekawych propozycji:) PozdrawiaM.
adam sosna Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 przeczytałem zadumałem się takiego miejsca nie ma takiego płomienia też (motyle mijają a rusałki są mokre) lotofagi zeżarły kwiaty lotosu zapomnieć się nie da (ja nie chcę)
zak stanisława Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 las markotny rozmawia ospale pod korą drzewa sok cicho szepce wypuszcza młode słodkawe pędy smaku dobrze nie poznałam jeszcze ładny wiersz, ale myslę, że przestawione wyrazy dają lepszy rytm ... pozdrawiam ciepło .ES
Judyt Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 "las markotny rozmawia ospale pod korą drzewa sok cicho szepce wypuszcza młode słodkawe pędy nie poznałam dobrze smaku jeszcze" smak jeszcze poznam bo przeżyć chcę wiele nim przejdę obok niezauważywszy drugi i trzeci wers jest baardzo bardzoo pozdrawiam ciepło
Marlett Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki wielkie :)) Cały czas prację nad tekstem...tylko czas:)) Serdeczności.
Marlett Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dumać można:)) lotofagi zeżarły kwiaty lotosu - tak samo to widzę takiego miejsca nie ma takiego płomienia też - jest! ..kamieniem nie bądź mi...
Marlett Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! Bardzo ,bardzo dziękuję:)) Serdecznie pozdrawiaM.
Ewa_Kos Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 oj spodobało mi się - nad techniką nie myślałam jeszcze, bo treść mnie bardzo ujęła i trochę później wrócę, bo muszę bo mi się podoba.Pozdrawiam:))) EK
Alicja Red Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 ładne a to dla mnie że tak powiem, extra; ''pragnę odurzyć się twoim opium zawirować jak w locie motyle potem zamknąć zmęczone powieki i spłonąć jak ćma w ostatniej chwili'' Pozdrawiam:*
HAYQ Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Treść o b ł ę d n a ! Naprawdę... nic nie liczyłem, nie zamieniałem - strach dotykać. Super - pozdrawiam.
IN Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to jest moje... :)))
Piotr_Jasiński Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Marlett, tylko pierwsza strofa mi coś nie gra z resztą która jest moim zdniem bardzo dobra. Pierwsza "tylko" dobra. Troszkę mi się za bardzo z piosenką kojarzy. Co do treści to nie będę oryginalny. Bardzo dobra. Inni do rytmu a ja do rymów nawiążę. Czasem są czasem nie ma. No, ja wolałbym jakby były :-))))))) Pozdrawiam
egzegeta Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Marlettko do treści jeszczem nie gotów :) W moim poprzednim komentarzu zgłoski liczyłem i się nie doliczyłem ...:) teraz jeszcze coś brakuje w 3 i 5 wersie Piotr pisze: -"Inni do rytmu a ja do rymów nawiążę." no to ja jeszcze średniówkę chciałem zobaczyć ale jej nie widzę, czyli ......do pracy :) albo i nie pozdrowionka
Marlett Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może technika zawiodła.Trzeba jeszcze pracy:)) Dziękuję i pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Alicjo! dziękuję serdecznie za miłe słówko:)) PozdrawiaM
Marlett Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to jest moje... :))) IN - bierz jesli podoba się:) PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piotrze! wiem wiersz nie jest dopracowany. Ale dziękuję,że coś się podoba:) PozdrawiaM
Marlett Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. HAYQ! co masz na myśli-''obłędna'' pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi