adam sosna Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 na wyszorowanych do białości deskach
Marlett Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 szorowanie pokładu do białości przy użyciu majtków?
adam sosna Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Pan M. Krzywak stworzył trza ich zagnać do roboty
Marlett Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 czasem majtki są przydatne:)))
IN Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...ja też tak chcę...;) czytałam i czytałam... aż w końcu go sobie wydrukowałam lubię jak piszesz w ten sposób :)))
Marlett Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 INko! dzięki wielkie. Nie wiem czy zauważyłaś , nie tylko ja jestem autorką wiersza:))) PozdrawiaM.
IN Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...wiem, i nie tylko tego... czytałam idealna symbioza będzie jeszcze więcej..? m u s i c i e one mają niepowtarzalny klimat :)))
Marlett Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Może jutro coś się ukaże.. to zależy jak noc minie:))
IN Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Noc jest gwiazdką zawieszoną u okna w którą patrzy się milcząc i poduszką ciepłą do snu z odmówioną na jutro modlitwą :))))
Marlett Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Właśnie odmówiłam..... modlitwę Inaczej.:)
Marlett Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 IN! co z tą symbioza.. widzę ,że znasz się.
Rekomendowane odpowiedzi