M._Krzywak Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj lubi, lubi, dlatego szkoda pisać dłużej niż dwa zdania.
Bartek Bartek Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Kolego Krzywak- przyganiał kocioł garnkowi.
M._Krzywak Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czy pan się przypadkiem nie wybierał na spacer?
Antoni Leszczyc Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 A ze mną kolega Bartek nie podyskutuje? Napisałem dwa posty, żaden się jeszcze nie doczekał odpowiedzi. Jestem niekontenty.
Piotr_Jasiński Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie tylko Pan Panie Antoni miał nadzieję na podjęcie dyskusji. Ale jak się okazuje aby dostąpić tego zaszczytu należałoby napisać wiersz i w nim kilka razy szpetnie zakląć. Wtedy była by jakaś nadzieja. A tak pozostaje rola biernego uczestnika dyskusji.
adam sosna Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 proponuję konkurs na utwór złożony z samych "brzydkich słow" może się okazać, że są piękne
M._Krzywak Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "jak w każdym pięknie tkwi brzydota w brzydocie znajdziesz piękna ślad"
ot i anka Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 ja nawet mam wiersz z użytym wulgaryzmem:) i jestem z niego dumna:D
M._Krzywak Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja z 20 :)
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Regulamin forum. Ban do 20 kwietnia. a.
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Takie i podobne obrażanie użytkownika forum jest tutaj niedopuszczalne. Ban do 20 kwietnia. a.
Antoni Leszczyc Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Jako że niewielu dyskutantów pozostało niezbanowanych - może teraz Pan Bartek mi odpisze? Pozostaję w święto bliskie w nadziei, Michał : )
ot i anka Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 ja nie zostałam zbanowana:) stosuję auto-cenzurę;)))
Rekomendowane odpowiedzi