IN Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 na horyzoncie moich marzeń znaczę punktami odniesienia zbiegi kolejnych wyobrażeń miodowo-senne zamyślenia z teraźniejszości w nieskończoność myśli jak linie pomocnicze najkrótszą pomykają drogą z lekkością wszystkich nieobliczeń skonstruowałam perspektywę a jednak ciągle czegoś brak… w ostatnim natchnienia porywie ustawię jeszcze domek z kart ----------------------------------------- popełniłam...;) szczerze mówiąc sama nie wiem co o tym myśleć mniemam, że jak jakaś dobra dusza skomentuje, to się dowiem...
Mały Książę Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 na horyzoncie znaczę punktami odniesienia zbiegi kolejnych z teraźniejszości w nieskończoność linie pomocnicze najkrótszą pomykają drogą nieobliczeń skonstruowałam perspektywę ustawię jeszcze domek z kart Duzo w tym matematyki - Czy to przypadek ? pzdr MK
adam sosna Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 mnie czytało się lekko nawet - przyjemnie treść jakby zagłuszona przez melodię tylko ostatnia strofa - zmiana w pierwszej i drugiej po 9 sylab na wers w ostatniej 9-8-9-8 jeśli dobrze policzyłem to słychać moim zdaniem :)
Piotr_Jasiński Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Tak meta-matematycznie ;) Ciekawe połączenie. Pozdrawiam Ps. A kojarzą mi się dwie linie równoległe, które się przecinają. Takie zboczenie ze studiów.
IN Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wszystko co piszę jest raczej przypadkowe ;) tutaj przypadkowo pokojarzyło mi się geometrycznie... pozdrawiam, IN
adam sosna Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 tak mi się wymyśliło: skonstruowałam perspektywę a jednak ciągle czegoś mi brak… w ostatnim natchnienia porywie ustawię jeszcze chwiejny dom z kart
IN Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. policzyłam... masz rację tak wyszło, może trochę przez przypadek ;) jak sobie piszę, to nie myślę za wiele...;))) ot, znowu się klepnęło ;) pozdrawiam, :)))
IN Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. u mnie to jest już zboczenie zawodowe ;))) :)))
IN Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sosno... jak z kart, to wiadomo, że chwiejny...;))) myślisz, że trzecia też powinna mieć 9999?
adam sosna Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 niekoniecznie domki z kart mogą być bardzo stabilne o! mocny dom z kart "mocny", bo chcę
Piotr_Jasiński Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. u mnie to jest już zboczenie zawodowe ;))) :))) Te linie? Uczyłem się o tym 15 lat temu i do dziś mnie to śmieszy. Mimo że wiem o co chodzi. :)))
zak stanisława Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 kreślenie linii~~~~~~~~ może być nałogiem. takich---___________|||/////^^^>>> zawodem, co kto wybiera, tutaj linie są raczej stabilne, PL wie co kreśli i czego chce od życia, marzeniami sobie dopomaga i jest bardzo dobra cecha PLa, na dodatek jest lekki mimo nieobliczeń, Hehehehe. wiersz też jest lekki i rady sosny zdrowe... buziaczki ES
IN Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. u mnie to jest już zboczenie zawodowe ;))) :))) Te linie? Uczyłem się o tym 15 lat temu i do dziś mnie to śmieszy. Mimo że wiem o co chodzi. :))) w mojej szkółce ełgeniuszów na przedmiot ów (geometria wykreślna) mówiło się "kreski" fascynujące... zwłaszcza wykreślanie cienia rzucanego o godzinie 15.30 21 marca przez skonstruowaną uprzednio chałupę...;) ale mój peel jest raczej leniwy, on sobie tę perspektywę konstruuje odręcznie (chyba mu się wydaje, że ma wyczucie ;)))
IN Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stanko, peel się rozpędził zanadto ;)... a z sosny chyba robi się syropek pini..? uwielbiam :)))
IN Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiesz co, Sosno? mam pomysł jak ustabilizować ten domek z kart ;) ja go poprostu podwieszę do solidnej konstrukcji myślę, że dwa filary obok wystarczą....;)))
Ewa_Kos Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Dobrze się czyta i w tych "matematyczno - osobistych" wyliczeniach "domek z kart" stanowi doskonale zaakcentowane zakończenie.Na temat owego domku napisano wiele i często mimo, że niby nietrwały, a jednak o czymś każe pamiętać:))))) Pozdrawiam serdecznie:)))
kalina kowalska Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. skąd mam wiedzieć co myśę skoro nie słyszę co mówię?:) pozdr
IN Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bo tych "domków" jest caaaaaaałe mnóstwo...;) hej, hej, :)))
IN Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. skąd mam wiedzieć co myśę skoro nie słyszę co mówię?:) pozdr fatalna przypadłość... i nic się z tym nie da zrobić? ;) -awiam :)
Ernest Krociel Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 tytuł...hmm....ciekawy, bo wykreślna zwykle bywa geometria, sam kiedyś miałem z geometrią doczynienia, a teraz zamieiłem ją na wyobrażnie;) cały wiersz jest lekki, przyjemnie się czyta.. pozdr
Rekomendowane odpowiedzi