slawomir_zeromski Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 powodów do miłości ku tobie mam wiele piękno, dobroć, mądrość tym mnie obdarzasz i wciąż powtarzasz, że kochasz oddanie że kochasz mnie stale zielone drzew konary ich szmaragd na twych oczach otacza łaskawie intensywnie nasyca zmysły moje chłoną rozkosze spijają słodycze z miodowych twych ust pełnych łaski miłości siły trzymam cię w sercu goręcejesz żarem miłości ocalona, natchniona upiększona, ubóstwiona łaknąca szczęścia nucąca pieśń pragnąca serca mego części największej, najcenniejszej 8.X.2006r.
Mirosław_Serocki Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 powyższy tekst jest klasycznym. klasycznym przykładem na to jak nie należy pisać.
Messalin_Nagietka Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ile razy się nie należy pisało pod wierszami tegoż autora - zmierzy kto może między nami? z ukłonikiem i pozdrówką MN ps. cześć Mirku
Mirosław_Serocki Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiesz, Witja... ja tu dawno nie był, to i nieuświadomionym jest. cześć
Messalin_Nagietka Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiesz, Witja... ja tu dawno nie był, to i nieuświadomionym jest. cześć świadomość to rzecz gustu jedni świadomi głowy inni biustu a u jeszcze innych nic się nie zmienia boją się uświadomienia, hi sirka, to nie do Ciebie Mirku, hihihihi z ukłonikiem i pozdrówką MN
Jimmy_Jordan Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zmień pan nicka drogi panie, bo na "żeromskiego" się zawsze nabiorę, a potem psuje sobie humor, głowa mnie boli itp. pozdrawiam Jimmy
joaxii Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przykro mi, ale jest fatalnie. Banał, częstochowa, enteromania, wtórność. kicz. Nic więcej nie znajduję. Pozdrawiam, j.
Natalia Sądowska Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 Za dużo masła, jak na moje.
Rekomendowane odpowiedzi