Marlett Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Messa! Psoty Ci w głowie i neologizny same z niej wychodzą:)) ''do ulału'' - widzę dwuznaczność,a może wielo... Do słowniczka z tym..:))) Palmowopozdrawiam.
adam sosna Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 sama przyjemność :):) może coś głupiego napisać?
Messalin_Nagietka Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lilianno czyżbyś wykasowała swój koment? z ukłonikiem i pozdrówką tyż MN
Messalin_Nagietka Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Adam - jak msz coś pisać napisz potem będziemy się martwić z ukłonikiem i pozdrówką MN
Messalin_Nagietka Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. żeby mi z głowy wyszła A(n)tena to by dopiero była wena, hi z ukłonikiem i pozdrówką MN
bona Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Bardzo dobry, do powrotów. Nic dziwnego że wszystkim się podoba:) Pozdrawiam
Messalin_Nagietka Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uważaj Bono na słowa bo zdanie wykorzystam:Nic dziwnego że wszystkim się podoba a i dzięki za przeczytanie i że się podoba, hi z ukłonikiem i pozdrówką MN
bona Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Przesyłam swój tajemniczy uśmiech :)
Messalin_Nagietka Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i ja nawzajem, hi z ukłonikiem i pozdrówką MN
Rekomendowane odpowiedzi