Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 muerte o sea muerte żelowe damy pudrują nos w opasłych zwierciadłach toną wytrwale dumnie czerwone policzki śmierdzi wielkim skandalem upiornie tęczowa świnia kolie i diademy prezenty na krzywy ryj klejące nitki między wargami chwytają bilon zanim zazgrzyta miażdżony mostek osteoporoza tańczy przed jasnymi witrynami chciwie falują języki smak ogromnej szyby rozkosznie kurczy żołądek ta pani z prawej strony pachnie świeżą wanilią czy czymś płynnieplastycznym z głębokich bruzd na szyi skalpel wyłuskał poziomki to curva peligroso (niebezpieczny zakręt) z ograniczeniem wieku
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No Mirku, poza rytmicznymi i rymowymi wpadkami formalnymi, które może ktoś zauważy - dla mnie bez znaczenia w tym wypadku - jestem zaskoczona mile, choć to satyra na świat, którego, niestety, częścią jestem i wiem, że to bardzo niebezpieczny zakręt;) pozdrawiam bardzo serdecznie, aga
Assire__var__Anahid Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Niezłe. Ale pamietam ze pisałes lepsze. "Satyra" całkiem niezła.
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja też
Rekomendowane odpowiedzi