Olesia Apropos Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. moja świadomość obywatelska na to mi nie pozwala trudno nie sądze
magikk Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trudno nie sądze uważasz że mu się nie należy?
Olesia Apropos Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie sądze uważasz że mu się nie należy? uważam że się brzydzę
magikk Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uważasz że mu się nie należy? uważam że się brzydzę czyli Wierzejski...:>? serio?:D a ja myślę, że ze świadomością obywatelską to ma tyle wspólnego ile ja z wyższą matematyką;]
magikk Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. napisałem, ale powiedzieć też mogę. mamie powiem;P
Olesia Apropos Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 a czy ma to coś wspólnego z tym niezwykle poważnym tematem?
marcze Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To ja ponownie, podszeptuję tą miotłę i przepaskę na oczy... /życzliwa.
Olesia Apropos Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 no tak:) ma pani rację, do dzieła w takim razie!
marcze Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Panią możemy chyba sobie darować, jak Pani sądzi?
Jimmy_Jordan Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. moja świadomość obywatelska na to mi nie pozwala trudno Trudno. No to może Józefa O. ?
magikk Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trudno Trudno. No to może Józefa O. ? Józef O. ostatnio mi zaimponował;] pozdrawiam
Olesia Apropos Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trudno Trudno. No to może Józefa O. ? moja waga mi nie pozwala;)
jacek_sojan Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 jak mówi poseł Wierzejski z LPR, kobieta może pokochać nie tylko dziecko poczęte na skutek gwałtu, ale i samego gwałciciela. Olesia Apropos a'propo's - to wyrażenie "może" psuje wam cały happening, bo skoro "może" - to NIE MUSI (!) i poseł MOŻE się odpłacić pięknym za nadobne...chyba, że to polityczna prowokacja, aby brać posła na gwałt a potem za gwałt...nie wątpię - Olesia potrafi! ale czy ma pozwolenie? ja nie daję; (!); :) J.S PS.; bo nasza jest ci Olesia! orgowa, nie posłowa; :)
Olesia Apropos Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i chyba faktycznie tego się trzymajmy:)
Rekomendowane odpowiedzi