egzegeta Opublikowano 27 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 nie jestem fleją gdy piszę emaile wszystkich szanuję również w tamtej sieci to wina serwerów anglojęzycznych nie widzą znaków diakrytycznych
Niewierny Tomasz Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 :) miłe w odbiorze. Ale osobiście wolę krótszą formę od "emaile" po prsostu "maile" No i moze bez "świata" można się domyślić, później jest "anglojęzycznych" a i rytm się poprawi. Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 fleja- brzydko mi się kojarzy, ale tobie o to chyba chodziło...w tej zgrabnej garniturce:):):) pozdrawiam słonkiem Es
egzegeta Opublikowano 28 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tomaszu było miłe w odbiorze :) bo już zmieniłem, korzystając z Twojej sugestii a i sam dorzuciłem jedno "niecenzuralne" bo jak fleja to i skubaniec:)) Dzieki pozdrawiam
egzegeta Opublikowano 28 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie o to mi biegło i dlatego dorzuciłem jeszcze jedno takie :)) Dziękuję pozdrawiając :)
zak stanisława Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 o rany egze, ja tez czasem pisze niechlujnie... wstyd mi.....dałeś popalić.... słonka ES
egzegeta Opublikowano 28 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu, czy aż tak bardzo? zanim dałem popalić sprawdziłem w Słowniku J. Polskiego PWN i wyszło mi na "tak" no to co ?
zak stanisława Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 a no to że będę się starała....(zauważyłeś)?
egzegeta Opublikowano 28 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 zatem zastanawiam się czy w ostatecznej wersji w tytule przy purysta nie postawić znaku "?" - ironicznie o tym puryście, chyba że z treści jasno będzie to wynikać ...? Dziękuję Ci Stanisławo za ukierunkowanie
Piotr_Jasiński Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Ciekawe. Krótkie a treściwe. Czy ja tego już nie czytałem? Mam takie wrażenie. Pozdrawiam
egzegeta Opublikowano 28 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piotrze, wbiłeś mi klina w mózgownicę:) zacząłem szukać w "Twój profil" znaczy w moich komentarzach:) bo też miałem takie wrażenie /starość nie radość/ :( Nie znalazłem Ale przypomniałem sobie, że na krótko dałem go do warsztatu i zaraz zdjąłem. uznając za niedopracowany. Czy teraz jest dopracowany ? nie wiem Ale kojarzysz dobrze Piotrze Dzięki
Judyt Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 hmm zdaje się że również już czytałam, ale skubańców nie zauwżyłam, czy skubańce to pewne? pozdrawiam ciepło
egzegeta Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judytko, raczej pewne, bo fleja i skubańcy mają "świadczyć" ironicznie o tym puryście z bożej łaski :) Pozdrowionka PS. ale pamięć to Ty masz, bo skubańcy teraz się pojawili :)
Rekomendowane odpowiedzi