Piotr_Jasiński Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 plączesz warkocz niezapominajek w ujęciu bardzo autentycznym bywam czasem chętny by ponieść konsekwencje tak miłe duszy gdy spojrzysz na mnie przychylnie wzrok twój umarza próby oporu zawodzą gdy patrzysz gdzieś obok nowy świt rozwiewa niewiadome
Piotr_Jasiński Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czy można prosić o jakieś wyjaśnienia. Chciałbym odpowiedzieć ale nie wiem co? Pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Rozumiem. Choć nadal nie wiem co do tematu mają obiecanki cacanki. Moim zdaniem raczej peel powinien to powiedzieć. ;) I jeśli można prosić bez Panowania. Pozdrawiam
adam sosna Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 jak o mnie chodzi - coś z ostatnim wersem mi zgrzyta może? smutnym gdy patrzysz gdzieś obok
Niewierny Tomasz Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A tak Piotrze? Pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Adamie - może faktycznie ale gdybym wstawił "smutnym" przerzutnia przestaje działać, a tak jest: "wzrok twój umarza wszelkie próby oporu zawodzą gdy patrzysz gdzieś obok" Po prostu znów eksperyment z przerzutniami. Starałem się wprowadzić je do każdego wersu.
Piotr_Jasiński Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Tomaszu - propozycja z wersyfikacją ciekawa. Spróbuję i zobaczę co z tego wyjdzie. Pozdrawiam również
IN Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 przeczytałam...:))), no i tak:plączesz warkocz niezapominajek----> tu mnie zaczęło unosić nad ziemią ;) rosnący w ujęciu czysto iluzorycznym----->a tu jakby ktoś podstawił mi nogę ;) reszty narazie nie ogarniam, najpierw muszę się oswoić z tym co powyżej..;) ale to mój problem... miałam apetyt na uniesienie ;) :)))
Piotr_Jasiński Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 I cóż ja biedny miś mam odpowiedzieć, jak to jest kolejna zabawa z przerzutniami. Będę musiał zacząć pisać moje eksperymenty w weselszym stylu. Może uda mi się storzyć nastrój unoszący ;))) Pozdrawiam
IN Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 eeetam.... Piotrusiu Panie, daj mi odrobinę czasu na oswojenie się z siłą grawitacji...;)))
zak stanisława Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 piotrze eksperyment udany, przerzutnie cacy, ale warkocz iluzorycznydaj mu wizje autentyczności:):):) pozdrawiam ciepło ES
Piotr_Jasiński Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Stanisławo powiadasz "autentyczny" ano zobaczymy. Dzięki za cacy :))) IN uważaj oswojenie się zbyt szybkie z siłą grawitacji może być bolesne, a potem trzeba spać na brzuchu. ;)
Judyt Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 ten warkocz z niezapominajkami jest taki swojski, nie zapomnij dla kogo to jest, bo ja nie wiem:) pozdrawiam ciepło
Piotr_Jasiński Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Judyt tu chodzi o intencję :) Myślę że odbiorca się domyśli. Pozdrawiam
Ewa_Kos Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Widzę Piotrze, że zmieniłeś wesyfikację:)) Wiersz bardzo zyskał:))) Pozdrawiam serdecznie:))) EK
Madlen ka Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 fajny,taki obrazowy niedpowiedziany super nawet bym si pokusila o stiwerdzenie,lekki
Piotr_Jasiński Opublikowano 27 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Ewo piszesz, że zyskał? To to w takim razie muszę podziękować Tomaszowi za radę. Dzięki za wgląd i również pozdrawiam :)
Piotr_Jasiński Opublikowano 27 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Witaj Madlen ko. Miło mi że utwór Ci się spodobał. A co do niedopowiedzeń to spróbuj wczytać się w przurzutnie. Wtedy się wszystko wyjaśnia. Pozdrawiam serdecznie
Madlen ka Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 hehe teraz widze,bo czytalam po swojemu przdtem ten wiersz:)
Reni Her Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 niezapominajki są tak niepozorne a tyle kryją w sobie uroku...wiosennie pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi