IN Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 oczami wodząc za słońcem wodzeni za nos pływami księżyca wydeptujemy od nowa ścieżki do zapomnianych gwiazd...
zak stanisława Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Inko, dobre przemyślenia, księżyc ma niesamowity wpływ na nasze samopoczucie, przynajmniej moje, kiedyś lunatykowałam.... a do gwiazd zawsze nam najdalej szczególnie tych zapomnianych buziaki es
adam sosna Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 "Zbudujemy Nowy Świat na Księżycu jeśli braknie miejsca na Ziemi. Zbudujemy Nowy Świat wśród gwiazd. Na jakiejś gwieździe, a raczej jej planecie. Jesteśmy odważni? Tam jest chyba dosyć miejsca dla nas? A raczej dla naszych dzieci, lub naszych wnuków?! Kierunek jest wspólny. Tylko nie zawsze o tym wiemy. Nie potrafimy współodczuwać, rzadko potrafimy! Żal!"
IN Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie...;) cmoook!
IN Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a Ty Sosno, czemu na mnie krzyczysz...?;) przecież ja też trochę o tym... jak zwykle "wszystko" wrzuciłam do jednego wora ;)))
Ewa_Kos Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a Ty Sosno, czemu na mnie krzyczysz...?;) przecież ja też trochę o tym... jak zwykle "wszystko" wrzuciłam do jednego wora ;))) Ale taka już nasza natura, że nie potrafimy:)) wiersz pewne rzeczy przybliża i myślę,że jednoczesnie stawia dość zakamuflowane pytanie a może pośród gwiazd jest jeszcze "drugie" miejsce dla nas? :))) Pozdrawiam serdecznie:))) EK
Piotr_Jasiński Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 No, po prostu dla mnie ta miniatura stworzona. Delikatna nuta fantazji w ujęciu kosmologii. Pytanko jedno, czy znajdzie się na forum czy zakończy swój żywot tu? Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam
IN Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ponieważ autorka raczkuje, póki co - bezpieczniej czuje się w "żłobku" ;) pozdrawiam, :)))
Piotr_Jasiński Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Rozumiem. Już go sobię drukuję. Jak by kiedyś trafił wyżej zaproszę go do U. Pozdrawiam
adam sosna Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Pan Piotr już w gwiazdach!!!:):):) przy Księżycu
Piotr_Jasiński Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Troszkę tak. Poniekąd troszkę interesuję się kosmologią, a i troszkę bujam w gwiazdach i czasem wyję do księżyca. ;)))
adam sosna Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 ja też wyję... z wiatrem dlaczego z wiatrem? pod wiatr gwiżdżę przez dziury w sztucznych zębach ech czasie! może się niepodobać wiersz ale znalazłem w nim swoje mnie podoba się i nie krzyczę wyję do gwiazd!
IN Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 świetnie... to ja się przyłączę... we trójkę możemy uzyskać ciekawe brzmienie...;))) a może Eska i Ewa też by chciały...?
adam sosna Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 ja w środek ja w środek ze względu na ciekawe brzmienie świszczenia
Piotr_Jasiński Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tylko żeby nie wyszedł nam "chór potępionych" ;)))))))
zak stanisława Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jakżeby nie, mam podobnie- tzn wycie i zaglądanie gwiazdom w oczy....
adam sosna Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 zak stanisława bardzo podobne - trudno odróżnić Piotr Jasiński ależ... za coo? ooooooo! już zaczynam :):):) IN z zachwytu odebrało głos masz ci los
IN Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aha! IN z rozkoszy aż się wije że tak bractwo pięknie wyyyyje ;)))
Piotr_Jasiński Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie "za co", ja tak po prostu piszę znając swoje umiejętniości wokalne. Błędem było założenie że reszta podobnie :))
Rekomendowane odpowiedzi