Piotr_Jasiński Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 sprytnych mrówek cała łąka to wiosenny popłoch w kopcu znoszą listki cząstki wszelkie obłęd w łebkach wzmaga pracę wkraczających na ich włości bezlitośnie wrogów każą skrzykną całą armię druhów by intruza precz przepędzić tak to chęć przemożna wielka do obrony swoich granic zmusza stworki do ataku … Może siądziesz Telimeno?
IN Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 takie męskie obyczaje... gdy nie mogą wzrokiem sięgać są gotowi mrówek zgraje ku korzyści swej zaprzęgać... :)))
Piotr_Jasiński Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 tak to bywa w męskim stanie nie zważając na swe rany będą drążyć temat dranie by osiągnąć cel wybrany
IN Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 a więc górą męskie racje...? -Telimeno, już po tobie... porzuć zbędne dywagacje na mrowisku usiądź sobie... ;)
Judyt Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 podoba mi się stworek;) pozdrawiam ciepło
Ewa_Kos Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Fajnie o tych mrówkach i zaproszenie telimeny ma swoją wymowę, a więc plusik ode mnie:)))) Pozdrawiam ciepło:))
zak stanisława Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 dywagacje, swoją drogą wejdą mrówki pod sukienkę pokąsają tak niebogą że ukaże swoje wdzięki
Beenie M Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 lecz obiecaj gdy usiądę nie zostawisz mnie tu samej z armią mrówek bój stoczymy by odpocząć tuż nad ranem ;)))
IN Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w poezyi wielka siła… twórcze męki i katusze nagrodzone - jakaś „miła” ciało oddać chce… i duszę…(?) ;)))
Piotr_Jasiński Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. siada szybko Telimena czy to podstęp być nie może to ufności wielka cena zwabić w potrzask dziś nieboże ;)
Piotr_Jasiński Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. stworek taki dziś jest miły odpowiada wielkie dzięki by się wiersze nie nudziły przyjmij proszę uścisk ręki
Piotr_Jasiński Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Za plusika Ci dziękuję i mróweczki także wdzięczne pieśń dziękczynną intonuję pozdrowienia śląc Ci liczne ;)
Piotr_Jasiński Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wszakże wdzięki po to dane by je inni mogli widzieć po co chować co ubrane nie dopuśćmy temu zmarnieć ;)
Piotr_Jasiński Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to dziś mogę Ci obiecać że nie będziesz tutaj sama lecz gdy walkę chcesz tu wzniecać Ciebie dzisiaj ja obronię
adam sosna Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 mrówki mnie oblazły mnie nie Telimena pono świat przyjazny gdy lasu już nie ma :):):)
Piotr_Jasiński Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 świat bez lasu? wielkie dzięki betonowych skorup kupa nie usiądzie tam dziewczyna od betonu boli p... ;)
IN Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a fe...!
Piotr_Jasiński Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a fe...! A jak można inaczej na taką betonową wizję. Ale niech będzie p...
adam sosna Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 "wpływowy" człowiek dźwięczne piękne "d" na beznadziejne "p" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Beenie M Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w poezyi wielka siła… twórcze męki i katusze nagrodzone - jakaś „miła” ciało oddać chce… i duszę…(?) ;))) o, tak, dzisiaj jam gotowa się zatracić w ciemnym lesie nie zniechęcą mnie mrowiska serce oddam dziś poecie
Rekomendowane odpowiedzi