Dominika Iks Opublikowano 22 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Dziurę wielką w dresie zrobiłam gdy wśród chaszczy lasu błądziłam. Zaszyłam się więc w poszyciu myśląc o dziury zaszyciu. Listkiem klonu dziurę zaszyłam.
Duilla Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Coś mi tutaj się nie zgadza rozbieżności tu wprowadza teraz liści jak wieść niesie nie uświadczysz w żadnym lesie mówię tutaj o zielonych na łatki niezastąpionych nici także w lesie nie ma czyli wszystko to jest ściema. Ale NIE MARTW się tym proszę żadnych żalów tu nie wnoszę ;-)))) pozdro
Dominika Iks Opublikowano 22 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 O pajęczych niciach nie wspomniałam najzwyczajniej- zapomniałam. Igieł jest dostatek w lesie, liście w marcu? Wiatr je niesie! Zeszłoroczne, zgniłe, ale na łatę w dresie doskonałe. Tak się zaszyciem w poszyciu i mysleniem o szyciu zaabsorbowałam, że o szczegółach nie myślałam.
Duilla Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Dzięki, za Twe wyjaśnienia nie mam wątpliwości cienia że już wszystko załatane ściegiem zafastrygowane tak, ze w dresie dziury nie ma.
Dominika Iks Opublikowano 22 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Odkryję tu swoją kartę takie łaty są gie warte takie od pająka nici urwą się, gdy ktoś je chwyci. A i mój ubiór pomysłowy dresik- blokersa strój galowy. Wolę szyk od Armaniego chwilowo nie stać mnie na niego.
Duilla Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 "Nie szata zdobi człowieka" Armani więc niech poczeka Tobie pewnie i w dresie ładnie wyglądasz w nim nader powabnie łatka z liścia go psuje z deka.
Dominika Iks Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Wiem, szata nie zdobi kobiety ale przyznać muszę, niestety zdejmę dresik wygodny szybciej niż ciuszek modny co podkreśli ciała zalety.
Duilla Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Piękna kobieta, szykownie ubrana wszak pewnie jest pani adorowana a, moja Żonusia. co noc dużo siusia już za dwa miesiące urodzi dzidziusia ;)
Dominika Iks Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co do adoracji, ma pan wiele racji. adorują mnie zwierzaki: suczka i małe kociaki. ojcostwa gratuluję sama bardzo żałuję że tylko jedno dziecię mam na tym bożym świecie. To się nazywa wstrzymanie produkcji po bardzo udanym prototypie. Pańskiej żonie życzę pomyślnego rozwiązania, a w nocy mniej siusiania:)))
Duilla Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Za życzenia dziękujemy pozdrowienia Tobie ślemy.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Pogadali, pogadali, coś zaszyli, posiusiali temat zaś niedokończony tak jak rozwiązanie żony.
Dominika Iks Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Żony pomyślne rozwiązanie? Poczekamy cierpliwie na nie! Jeszcze tylko 2 miesiączki i skończą się ich bolączki Oj, to dopiero im się zacznie! Nocne nad dzieckiem czuwanie wczesne poranne wstawanie, kupki, pampersy, kaszki, dziecięce fatałaszki ale i wspaniałe doznanie! Wszak przybędzie im nowe dziecię cudu większego nie znajdziecie to są chwile niebanalne w życiu już niepowtarzalne każde dziecko dorasta przecie.
Dominika Iks Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zawzięłam się na zabawę w słowa tym zaprzątnięta jest moja głowa a co do mego szycia nie mam nic do ukrycia prawdą tu nie jest nawet polowa. Szyć nie potrafię wcale łatki nie przyszyję, ale wszystkie guziki przyszyję worek na kapcie uszyję i tym się chętnie pochwalę. Dresików również nie noszę po prostu takowych nie znoszę wolę zgrabne szpileczki koronkowe majteczki tylko o dyskrecję proszę!
HAYQ Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Przypomniał mi się z "Mumio" - "wysoki w stanie gorsecik". Na koronkowe majteczki... "mniam" - odrzekłby facecik. ;)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Oby te koronki były dość przejrzyste bowiem moje myśli nie są aż tak czyste i już mi zaostrza się węch oraz wzrok abym precyzyjnie trafił prosto w krok.
Dominika Iks Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Hej, hej, hej! Moi Panowie, co Wam tu chodzi po głowie? Tak, lubię koroneczki, od Triumpha majteczki alem porządna-to powiem. Wystarczy kobiece To i Owo a wy –żegnaj rozsądek i głowo! Dla mnie to dość oczywiste -Wasze myśli są nieczyste. Samcze teksty-to niehonorowo! Wielce jestem zniesmaczona powiem więcej-urażona czyż „damskie fatałaszki” to już sex i igraszki? Heniu, Co na to Twa żona?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Przy żonie jestem malutki, przy żonie jestem nieśmiały bo co innego na forum gdzie trzaska się kawały. Tu mogę być pozorantem, brutalem a nawet bandytą a głowę wtulam w ramiona gdy stoję przed moją kobitą. Tu myśli moje frywolne zrywają kaganiec cenzury więc wybacz mi Dominiko że piszę czasami bzdury.
Dominika Iks Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Gdybym była już urażona wiedziałaby o tym Twa żona. Szybko bym jej doniosła jaka Cię chuć poniosła. Rozumiem wszystko, bowiem wiem że to zabawy słowem że to tylko Twe marzenia sprawiły te skojarzenia. Ja również winę ponoszę za Twe w marzeniach rozkosze za dużo nagadałam fantazję rozbujałam.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Bardzo lubię fantazjować i między wierszami czasem wplatać to co nigdy nie powiem słowami. Zawsze wierzę, że odbiorca i tak to odczyta bo podaję ją na tacy mimo, że ukryta. Nawet jeśli ją pominie albo i wypaczy to i tak ją pod swym kątem pewnie przetłumaczy. Głowa w górę Dominiko i już nie przypisuj sobie winy lecz pisz dalej i koniecznie bisuj.
Rekomendowane odpowiedzi