Dominika Iks Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 W miejscowości Żabie Udka mieszkała stara rozwódka przez rok się rozwodziła że urodę straciła aż wzięła jej męża młódka.
HAYQ Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Teraz nie może się pogodzić, że nie ma przed kim się rozwodzić? Mogła się w lesie zaszyć, zamiast urodą straszyć. lub mu tę mękę... wynagrodzić.
Dominika Iks Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Gdyby się w lesie zaszyła to pewnie by nie przeżyła komu miałaby zrzędzić komu sen z oka spędzić? Dlatego chłopa dobiła.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Lecz natura cuda czyni dzisiaj owa morderczyni zjada swoje udko ukradkiem, cichutko pod wiekowym wiekiem skrzyni.
Duilla Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niech ona wstąpi do Samoobrony tam będzie z niej towar niezastąpiony będzie się pięła po szczeblach kariery może mieć nawet i "żółte papiery" wywody swe na wiecach niech długie prowadzi do mamra ją za to nikt przecież nie wsadzi immunitet poselski ją zawsze ochroni i Przewodniczący także ją obroni.
HAYQ Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 "Mnie tam nikt nie molestował, a może też bym chciała?!" - Tak (mniej więcej) do kamery Hojarska powiedziała. I jeśli mam być szczery, na nic te kamery, a robienie kariery na facetów nie działa.
Dominika Iks Opublikowano 23 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niech ona wstąpi do Samoobrony tam będzie z niej towar niezastąpiony będzie się pięła po szczeblach kariery może mieć nawet i "żółte papiery" wywody swe na wiecach niech długie prowadzi do mamra ją za to nikt przecież nie wsadzi immunitet poselski ją zawsze ochroni i Przewodniczący także ją obroni. Wstąpić do Samoobrony nikt nikomu nie zabroni można i do LPR-u tam trafiło przecież wielu. Gdy w PiS-u szeregi wstąpisz w drodze do stołka nie zbłądzisz. Jeśli chcesz robić karierę wyborów masz już niewiele.
Duilla Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 I co tu dopisać mogę chyba trzeba bić na trwogę już nikomu nie pomogę ino krzyżyk dam na drogę.
Dominika Iks Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wybacz Duillo miła, czyżbym Cię uraziła? Jeśli dotknęłam-przepraszam, wybaczenia się upraszam.
Duilla Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Ja nie jestem " miła" raczej kawał drania który to się nickiem kobiety zasłania.
Dominika Iks Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zaskoczyłeś mnie tym, Panie odpowiedz na me pytanie czemu nick kobiety? jakie ma zalety? ciekawe to niesłychanie grając kiedyś na forum w karty stroiłam sobie głupie żarty miałam nick faceta i każda kobieta widziała kąsek grzechu warty.
Duilla Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Długa to jest historyja może nawet i ciekawa pora po temu nie sprzyja - to na randkę już zakrawa ;)))
Dominika Iks Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Nie nalegam na wyznania wszak pora spać już pogania ale mam nadzieję małą że poznam historię całą.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Ja uderzam pięścią w stół - czemu całą a nie pół?
Dominika Iks Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Czy mi ktoś otwarcie powie, co mi po prawdy połowie? Niech Ci przyjdzie do głowy, nie ma prawdy połowy! Może Duilla odpowie? Czemu On kobietę udaje, czemu za Duillę podaje? To mnie tak zaciekawiło że spać mi nie pozwoliło i spekulacjom się oddaję. PS, Duillo, czekamy na Twoją historię!
Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Jak na razie białe plamy ale cóż tam, poczekamy może w końcu zmąci ciszę i o sobie coś napisze.
Duilla Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Gdy znalazłem to forum w necie pomyślałem sobie, że przecie wypada mi nick mieć niebanalny intrygujący acz nienachalny Dwa dni nad tym myślałem wolne dni w pracy wykorzystałem a tu nic nie przychodzi do głowy w ten dzionek, zimny styczniowy I wymyśliłem tak sobie że orientalny nick zrobię a właśnie tak dziwnie wyszło z Arabami pracować mi przyszło A Oni gdy handrę mają straszliwie się wydzierają lecz gdy szczęście w Ich sercach zagości "Ham Duilla" krzyczą z radości "(c)Hamem nazwać się nie chciałem z pierwszego człona więc zrezygnowałem więc owa arabska Duilla to taka szczęśliwa chwila To takie Bogu Dziękowanie za wszystko dobro co się stanie teraz więc wiadomo skąd Duilla zaczerpnięta "Saepe est etiam sub palliolo sordido sapientia".
Henryk_Jakowiec Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Więc Duilla jest szczęśliwy bowiem nick już objaśniony a ja jeszcze się zapytam - a jak z rozwiązaniem żony?
Rekomendowane odpowiedzi