M._Krzywak Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Dla Marlett czasem wers finezyjny pozwala na zatonięcie czasem słowo do słowa pasuje i basta do herbaty dobierasz kilka wierszy co dzień nie zawsze jest czasu na więcej czasem wspomnienie przemknie i ujdzie w tłumie warto odnaleźć coś własnego i właśnie dlatego kunsztem jest trafić i ponad to wznieść się czasem-bo warto czasem pragnieniem jest się w ciszy zaszyć drobne monety na skibkę chleba zmienić chleb gdy zjedzony to nie ma chleba słowo zostaje wykute na wieki
M._Krzywak Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Jak się robi kursywe w tekście? Pomocy!!!
Piotr_Jasiński Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Nie no żartowałem. Tak wpisz: nawias kwadratowy_i_nawias kwadratowy_tekst_nawias kwadratowy_/_i_nawias kwadratowy Bez żadnych spacji w miejsce znaku _. Wszsytko ciągiem. Spacje tylko w tekście. Masz to wszystko w pomocy. Fajne są [color=#FF0000]czerwone znaki ;))[/color] Pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wieszczysz? Jak tak to ja chcę być poetą.;)) Fajny. Pozdrawiam M. & M.
adam sosna Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 będę się starał - warto? może w niebie jest nudno? (odwieczny dylemat - zjeść ciastko, a potem je sprzedać :)) kto był (w niebie) i wrócił?
M._Krzywak Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Piotrze, tak mi wyszło: [_i_]_Dla Marlett_]_/_i_] Muł jestem :( Adamie - a wiesz, że masz racje, o tym nie pomyślałem. i poprawiłem. Dzięki!!!
adam sosna Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 nie widziałem :) nie zwróciłem uwagi
Piotr_Jasiński Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Oj przepraszam. Zlikwiduj wszystkie znaki "_" i nawias ma ma być [_i_] lub [_/_i_]
M._Krzywak Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. [_i_]próba mikrofonu[_i_]
Górówka Meduza Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Dla Marlett (i)Dla Marlett(/i) użyj zamiast zwykłego nawiasu kwadratowy i będzie ok
M._Krzywak Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Górówko dziękuje ślicznie - kiedyś napiekę pierogów to dam znac :) Piotrze - Tobie też.
jacek_sojan Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 poświęciłeś się dla Marlett'y...nieśli Cię w koszyku wielkanocnym??? ale sądząc po wierszu, to z 2 metrami piwa...było czym kropić; :) J.S
M._Krzywak Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piszta czy dobry czy nie , bo to poważna sprawa, bo i na taczkach mogą powieźc i chlup do Sudołu w Śmingusa-Dyngusa ;)
jacek_sojan Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 zatem piszę: nie widzę związku między tytułem a wierszem; "słowo jak cukier do herbaty" to chyba nie szczyt Twojej inwencji?, więc brzmi jak komunał (w tym kontekście!); a poeta to kto ? robal? żuczek? biedronka? do nieba? ze wszystkimi swoimi zmyśleniami? żądzami? maskami? kłamstwami? maskaradami? raczej do Czyśćca - na milion lat! i nie mów - że nie mam racji...a milion lat to mgnienie do Wieczności... :) J.S
Górówka Meduza Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czy macie w Krakowie problemy z wodą? pomysł z pieczeniem nie bardzo mi się podoba :) może jednak da się jakimś sposobem wrzucić na wrzątek :)
M._Krzywak Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No i o to chodzi, będe dopieszczał. A "poświęcenie" dlatego, że tyle, co się Marlett ze mną namęczyła, że inaczej tego nazwac nie można.
M._Krzywak Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czy macie w Krakowie problemy z wodą? pomysł z pieczeniem nie bardzo mi się podoba :) może jednak da się jakimś sposobem wrzucić na wrzątek :) W sumie to jeszcze nie robiłem pierogów, ale jak trza wody, to i ona się znajdzie.
jacek_sojan Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No i o to chodzi, będe dopieszczał. A "poświęcenie" dlatego, że tyle, co się Marlett ze mną namęczyła, że inaczej tego nazwac nie można. ale tego tu nie ma! a szkoda!! J.S
M._Krzywak Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No i o to chodzi, będe dopieszczał. A "poświęcenie" dlatego, że tyle, co się Marlett ze mną namęczyła, że inaczej tego nazwac nie można. ale tego tu nie ma! a szkoda!! J.S Zobaczymy, co zainteresowana powie. Na razie martwie się, czy tekst wart jest bycia tekstem. i to przez Was.
Rekomendowane odpowiedzi