lilith goldsmith Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 pytasz się mnie dlaczego miłość tak mocno rani cię odpowiedź jest prosta bo dotyczy spraw z samego dna z dna kosza który stoi i nikt sie przed nim nie broni nie boi sie ran gdyż to taki stan co serce w błogości topii czująć się w tedy jak w przepięknej utopii miłość jak choroba która złączy serca oba zakochani przy księżycu co światło odbija gwiazd zapomnijcie o strasznych urokach miast jedno odejdzie smutek sam cię znajdzie i powie szeptem "zamknij oczy... otwórz serce... i poczuj że kochasz że marzenia w sobie chowasz" a wnet zapadniesz w błogi sen sen o miłości miłości w samotności
Boginka Lilith Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Smutne. I mocne. Mnie się podoba. Tylko dla mnie za dużo w tym mojego życia. :)
Andrzej Krupnik Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Według mnie jest to jeden z niewielu przypadków, kiedy o samotności pisze się z nadzieją, z pozytywnymi wibracjami. Co wcale nie oznacza, że się z rozstaniem pogodziło.
Boginka Lilith Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 A Ty sie pogodziłeś ze swoim??
Rekomendowane odpowiedzi