Arya Rio Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Pozamykam... Pozamykam w kuferkach zielonych... Wymarze siebie z pamięci linijka po linijce... Uczynię niewidzialnym każdy skrawek mojej duszy... Pozamykam w kufrkach zielonych... Wszystko co najcenniejsze i moje Wszystkie najcenniejsze moje JA, wszystkie najcenniejsze moje TY wszystkie najcenniejsze moje... Pozamykam w kuferach zielonych... Poustawiam w szeregach jak dzielnych żołnierzy w pancerzach ze skorupek jaj z niespełnionych snów... A moje najcenniejsze... Pozamykam w kuferkach zielonych... A kiedy przyjdziesz... Mnie już nie będzie... Pozostaną tylko ślady małych stóp zielonych kuferków niesionych przez ból... i odprowadzanych przez smutek... Pozamykam w ZIELONE kuferki! ZIELONE! ZIE LO NE! ZIE LONE! ZIELO NE! Jak nadzieja... Jak 4-0 w meczu Polska- Niemcy Jak Wiosna na wiosne Jak... odłamek Ciebie we mnie... Jak... Szansa, że , mój też jest zielony i tkwi symetrycznie w Twoim sercu... Wszystko w kuferkach zielonych...
Lena Achmatowicz Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 cisza wielokropkowo-konsternacyjna zapada juz po tytule. no no. mocny ten tytuł.
Arya Rio Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Dziękuje za komplement. To mój pierwszy wiersz który postanowiłam wyciagnać na swiatło dzienne, więc bardzo mi miło :) pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. myslisz że to komplement, obyś się nie rozczarował jak te kropki na końcu niepotrzebne jak te powtórzenia , niepotrzebne.. pozdr Es
Arya Rio Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 hmm... poprzedni komentarz odebrałam jako komplement i myśle ze prawidłowo, ale ten twój już mniej... rozważe, zastanowie sie co usunąc- dzieki za krytyke
Rekomendowane odpowiedzi