BlackSoul Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Nie mogę odgonić od zmysłów niecenzuralnych gestów na powitanie poranka ogłuszyły mnie spontanicznością i nutką żalu która jak kolec wołała Stój! "I vice versa" szepczą myśli I vice versa wkładam na głowę rozkładam na dywanie krzyczę, wypłakuje namaszczam poskładane ciało kubkiem goryczy.
Piotr_Jasiński Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam to zawsze w poniedziałek :)) A na poważnie ciekawy utwór. Pozdrawiam
BlackSoul Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 więc nie jestem jedyna ;)
Mr.Suicide Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No ba ;] Kolejny ciekawy utwór.Mówiłem już kiedyś,że lubię Cię czytać.Zdania nie zmieniam. Pozdrowienia - całkiem wio-senne :)
Jan Neck Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Podzielam zdanie pierwszego komentującego, fragment z vice versa powalający.
pathe Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 no fajny- oprócz puenty.ten kubek goryczy mi się nie podoba. buźka
Rekomendowane odpowiedzi