kall Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 koty mruczą zbyt cicho i zbyt dokładnie to taka gra pozorów - teraz ja jestem szara a ty prężysz się z zachwytu próbując opalić swoje wciąż blade pojęcie czasem tylko naiwnie igramy z tonacją - drapiąc za uszkiem nadęte bemole chcemy stworzyć z nich własną symfonię gestów w przerwach pomiędzy taktami uczymy się spadać na cztery łapy - kreujemy idealny związek własnych aranżacji tylko te czarne spojrzą na nas czasem spod pyska z premedytacją przejdą nam drogę nie będzie powrotu -
kall Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 witam:) ostatnio bardzo zaniedbuję poezję. nie ma czasu, nie ma chęci. a szkoda. dlatego proszę łaskawym oczkiem spojrzeć na to, co się skleciło. bo to pierwszy twór od bardzo, baaaardzo dawna. pozdrawiam kal.
pathe Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 http://www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=44555 przypomina mi to;) i ten dwuwers na początku beznadziejny jesli ma być szczerze to pozdrowie jeszcze a i puenta spoko jest.
kall Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 gr. dzięki za szczerość:) powiedz mi jeszcze, dlaczego jest beznadziejny - bo nie wiem, pod jakim kątem zmieniać [jeśli zmieniać - bo mnie się bardzo podoba;)]. dzięki za wizytę pozdrawiam kal.
kall Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. racja pansy, troszkę się nazbytowałam. a było to całkiem zbyteczne;) w każdym bądź razie nadprogramowe wyrazy usunięte. dzięki za komentarz. no i miło że wpadłaś. bardzo miło;) pozdrawiam kal.
Tali Maciej Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wywal "to" zupełnie zbędne takie moje mruczenie-marudzenie a całość jak najbardziej na tak pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 witaj kall, początek baardzo mi sie podoba... taki zmysłowy, potem juz jest tłumaczenie dlaczego tak początek nam sie podoba:):):) w sumie mnie przekonalaś, pozdrawiam plusowo, kociątko, es
kall Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 o. jak miło widzieć takie miłe twarze [czyt. nicki;)] pod swoim tworkiem;) maćku: jak usunę 'to' to zgubię połączenie 1. strofy z 2. a tego bym nie chciała;) stasiu: hm. takie komentarze aż motywują, by nie przestawać i pisać dalej. dziękuję ci kochana bardzo:* pozdrawiam kal.
zak stanisława Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 nie dziękuj tak bardzo, bo popędze kota......:):):) właśnie wydziera sie p0od oknem, ech te marce coś mają w sobie, ja poczekam na MAJ! może i mnie coś zamruczy.... :):):
Marlett Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 ''próbując opalić swoje wciąż blade pojęcie'' -kiedy kot pali fajkę:))) Podobają się porównania i kocie metafory. Ciekawie:):) pozdrawiaM.
kall Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 stasiu: nie strasz, bo kotów to ja i tak się nie boję ;) no chyba, że jest noc, są rude i są kotami mojego sąsiada;) marlett: hm. ciekawa ibterpretacja;) a do kocich metafor to ja mam szczególną słabość [co widać w spisie utworów choćby;)] pozdrawiam kal.
Ewa_Kos Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Jak o kotach to biorę wszystko na plus. Pozdrawiam serdecznie i witam radośnie:))))
kall Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 gr. ja za to o kotach to mogę pisać i pisać - toż te zwierzaki to czysta poezja;) dzięki ewo za wizytę pozdrawiam kal.
Piotr_Jasiński Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przepraszam, że korzystam z cudzego ale ja dokładnie tak samo. Pozdrawiam
kall Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 piotrze - dziękować dziękować. koty to naprawdę potrafią poprawić człowiekowi humor;) pozdrawiam kal.
Rekomendowane odpowiedzi