Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Ładne. Zrezygnowłabym tylko z "upojna" i pozostawił czytelnikowi mozliwość dokanania tego wiosennego "odkrycia"

"Upojna" pasuje do "kielicha". Dzięki za "ładne".
Opublikowano

Ładne. Zrezygnowłabym tylko z "upojna" i pozostawił czytelnikowi mozliwość dokanania tego wiosennego "odkrycia"

zgadzam się,
poza tym - świetne. ;)
Opublikowano

zgadzam się,
poza tym - świetne. ;)

Miło mi,
pozdrawiam :-)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @w kropki bordo tak sobie właśnie o mojej "byłej" mamie pomyślałam  O Jej wycofaniu całkowitym  Ciekawa jestem jakie były Jej kolory dzieciństwa skoro wszędzie rozwiesza czerwone flagi i nie pozwala podejść bliżej niż do furtki  Bardzo mi dał do myślenia ten wiersz   
    • @w kropki bordo Kropeczki gdzie Ty byłaś jak Cię nie było  A ja tu oczy wypatruję  Miło że wpadłaś z wizytą

Pozdrawiam Cię serdecznie
    • w zimowym grudniu  nie pada już śnieg  dzieci nie jeżdżą na sankach  konie nie ciągną kuligu  pierwszej gwiazdki nie sposób zobaczyć przez czarne chmury sadzy choinek nie przystraja się już zabawkami  a niezawinięte w papier prezenty śmierdzą pieniędzmi  ludzie przestali umieć śpiewać kolędy  i nie męczą się nieustannym marudzeniem  jedna to tradycja niezmienna  drugą jest stanie w egalitarnej kolejce po karpia  źle traktujemy to stworzenie  polski symbol dobroci  czyni magię ze zwykłej kolacji  nawet ze swoją ilością ości  kiedyś damy tej rybie wolność  i nasze święta się skończą 
    • @violetta A jak.
    • @infelia i pewnie rózga była na prezent:)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...