Spiro Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 zasłu-żona za-sługa zasuszona w wy-(s)warach przy garach w cztery ściany groch i kapustą ich nie przebijesz zamiast rogu obfitości obfitość rogów jednak się posypało (strściłem po swojemu. sorki)
Marlett Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Duuużo lepiej, niż poprzednia wersja:) i niech tak zostanie. PozdrawiaM.
zak stanisława Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Market, taj jest! zostanie.... z rogami czy bez?
zak stanisława Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. he he Spiro,i tu przyszło mi na myśl : kto nie chce złożyć ofiary, sam pada ofiarą ( lub ofiarą losu się staje- moje! :):):) fajnie to streściłeś, podoba sie pozdrawiam ciepło słoneczkowo
zak stanisława Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 czas rzeką jak w porzekadle wkrótce świt przywita ranek wydmucham z nosa nostalgię i pieprznę grochem o ścianę ** i co? i nic będzie grochowa
Lena Achmatowicz Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 "zasłu-żona ...jak żadna" -- mnie się ten wiersz bardzo:) zdrówka
zak stanisława Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Leno, dzięki słoneczka.
zak stanisława Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 założyłam w sercu tajną radiostację własne programy lokalne nadaję zaprosiłam świerszcze na koktajlparty po kryjomu żeby nie było - że żarty bez ojca ryzyka przez tajny nadajnik płynie świeszczowa muzyka co gdzieś w środku się czai do pękniętego słońca konającego TAM w oddali nic nie jest do końca wszystko obok a wadzi został mi tylko cień i nie wiem dokąd zaprowadzi
Rekomendowane odpowiedzi